Δυνατή μάχη στο Μαρούσι

basketball crop resizeΜε επτά ομάδες να χαίρονται τους βαθμούς της νίκης και άλλες τόσες μόλις μόνο έναν, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει στο 1ο όμιλο νότου. Και πως να γίνει αυτό, καθώς μόλις ένα ματς δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του κάθε συνόλου. Έτσι και οι 14 θα μπουν για δεύτερη φορά στο παρκέ για να επιβεβαιώσουν τον καλό του εαυτό ή να διορθώσουν τα κακώς κείμενα της πρεμιέρας.

Το ματς που ξεχωρίζει τη δεύτερη αγωνιστική, είναι αυτό που θα πραγματοποιηθεί στο Μαρούσι, εκεί όπου η Νίκη υποδέχεται τον Έσπερο, (για την ιστορία οι δυο ομάδες πέρσι είχαν συναντηθεί την 6η αγωνιστική με τους γηπεδούχους να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα με 61-57).

Ανταγωνιστικό αναμένεται το παιχνίδι στη Ζάκυνθο με την ΑΓΕΖ να υποδέχεται τον Κεραυνό Αιγίου, ενώ  Νήαρ Ηστ και Απόλλωνας Αρχαίας Κορίνθου θα συναγωνιστούν για την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Η Ενωση Ιλίου θέλει να κάνει το δύο στα δύο κόντρα στο Κρανίδι, κάτι που επιδιώξει και το Χαλάνδρι με αντίπαλο το Πέραμα. Ο Μανδραϊκός θα παλέψει απέναντι στον δυναμικό Προμηθέα, ενώ τέλος Πεντέλη και Ακάδημος θα κοντραριστούν για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής (19/10):

Ζάκυνθος -Κεραυνός Αιγίου (Παναγούλας, 13:00)
Χαλάνδρι – Πέραμα(Ν.Περκίζας, 17:00)
Ενωση Ιλίου – Κρανίδι(Β’ Κλ. Ιλίου ,17:00)
Πεντέλη – Ακάδημος Καλαμάτας(Ν.Πεντέλης , 17:00)
Μανδραϊκός – Προμηθέας Χαλ.(1ο ΚΓ Μάνδρας , 17:00)
Νίκη Αμαρουσίου – Εσπερος (2ο Λ. Αμαρουσίου, 17:00)
Νήαρ Ηστ – Απόλλων Αρχ. Κορίνθου (Νήαρ Ηστ (κθ), 17:00 )