Δυνατό φιλικό και ο αποχαιρετισμός στον Φάνη

Την προετοιμασία του συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς ο Κόροιβος εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και το ματς με το Λαύριο. Ο σύλλογος της Αμαλιάδας μάλιστα έδωσε το περασμένο Σάββατο ένα δυνατό φιλικό στην Πάτρα κόντρα στον Εσπερο του οποίου και επικράτησε με 70-56, δείχνοντας πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Στον αγώνα για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκαν ο Μπράνισλαβ Τσόσιτς και Παναγιώτης Μαγιτόμπε, οι οποίοι όμως θα συμμετάσχουν κανονικά στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

Ωστόσο, στον Κόροιβο είναι συγκλονισμένοι από χαμό του Φάνη Κολλιόπουλο, ο οποίος μάλιστα έχει θητεύσει στην ομάδα για τρία χρόνια. Ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη θλίψη του για τον πρόωρο χαμό.

Η ανακοίνωση:

«Βαθιά θλίψη γέμισε σήμερα την ψυχή μας. Στο άκουσμα της είδησης ότι ο Φάνης Κολιόπουλος έφυγε από την ζωή όλοι κυριολεκτικά μαρμαρώσαμε! Γνωρίζαμε όλοι γύρω από την ομάδα ότι ο Φάνης είναι βαριά άρρωστος,αλλά εμείς που τον ζήσαμε 3 ολόκληρα χρόνια και ξέραμε το σθένος του παληκαριού,πιστεύαμε ότι θα ξεπεράσει για μια ακόμα φορά τον εαυτό του και θα νικήσει. Η μοίρα όμως ήταν πολύ σκληρή μαζί του, δεν άκουσε τις προσευχές μας,τις ευχές μας,αλλά πάνω από όλα την αγωνία των δικών του ανθρώπων που ζούσαν καθημερινά ένα δράμα αλλά που πρόλαβαν να δώσουν τόση αγάπη στον Φάνη μέσα στον γολγοθά του που φτάνει για 100 ζωές!! Είναι πραγματικά μια θλιβερή στιγμή, όπου τα λόγια περιτεύουν!! Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχηθούμε και να παρακαλέσουμε τον Κύριο να ανακουφίσει την ψυχή του. Εμείς θα σε θυμόμαστε πάντα Φάνη ως τον αγωνιστή μέσα και έξω από τα γήπεδα, με την μεγάλη ψυχή και την καλή καρδιά, αγαπητό απ’όλους. Καλό σου ταξίδι…».