Δυνατό χτύπημα στον άσσο

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του Infobasket.gr,

Επτά αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της Euroleague League υπάρχει έντονο ενδιαφέρον στο ποια ομάδα θα καταφέρει να μπει στην πρώτη οκτάδα που θα της δώσει την ευκαιρία της συμμετοχής στην επόμενη φάση.

Ένας παλιός φίλος με είχε πει “ Οι επαγγελματίες παίκτες κάνουν 4-5 χτυπήματα τον χρόνο ”. Πόσο σοφό είναι αυτό…

Από την 23η αγωνιστική ένα δυνατό παιχνίδι έχουμε κρατήσει κατά την προσωπική μας εκτίμηση περιμένοντας την ομάδα του Μπλατ να πάρει την νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην 8η θέση.

ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ-ΠΑΟ   3/3      19.15

Η τούρκικη ομάδα έχει μεγάλο κίνητρο νίκης. Τα περιθώρια αρχίζουν κ στενεύουν , θέλει να μπει στην 8αδα και κάθε νίκη είναι σημαντική. Διαθέτει πολύ καλή ομάδα , η έδρα δεν είναι εκρηκτική αλλά κάνει την δουλειά της. Από την άλλη έχουμε την ελληνική ομάδα που στα εκτός σχεδόν σέρνεται. Έχει 3 νίκες στα 11 παιχνίδια και αυτές οι 2 είναι με τις τελευταίες ομάδες (Γαλατα-Μιλανο). Ενω έχει φοβερές μονάδες δεν μας έχει δείξει ακόμα στο παρκέ τις δυνατότητες του. Τον έχει σώσει το ΟΑΚΑ. Τα εκτός παραμένει η αχίλλειος φτέρνα του. Επίσης νοιώθει ασφαλής για την 8αδα έστω και μπορεί να κυνηγήσει και την 4η θέση. Το ματς είναι δύσκολο και για τους 2 αλλά θα διαλέξω τον άσο αφού πιστεύω ότι η Νταρου έχει πλεονέκτημα και κίνητρο έναντι του ΠAO.

Εαν κάποιος θέλει και κάτι ακόμα μπορώ να πω ότι μου αρέσει το Over 165.5 στο ΓΑΛΑΤΑ-ΡΕΑΛ, αφού οι δύο ομάδες είναι run&gun .

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε.

Περισσότερες επιλογές από το στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης στο Defencebet.com