Σύμφωνα με τη βαθμολογία το παιχνίδι στου Παπάγου δεν… φαίνεται για ντέρμπι. Βάσει της αγωνιστικής εικόνας των δυο ομάδων όμως, το ματς ανάμεσα στην ομάδα του Νότη Κονδύλη και τον Ιωνικό Νίκαιας είναι… φωτιά. Μάλιστα, μπορεί να κρίνει και την πρώτη θέση μιας και οι φιλοξενούμενοι σε περίπτωση που χάσουν δύσκολα θα παραμείνουν στα ψηλά της βαθμολογίας του 2ου ομίλου νότου. Από την άλλη πλευρά ο Παπάγος είναι αυτός που θα αντιμετωπίσει σοβαρότερα προβλήματα εάν γνωρίσει την ήττα μιας και βρίσκεται κοντά στη κόκκινη ζώνη.

Ντέρμπι όμως είναι και η αναμέτρηση στο Κορωπί, όπου η Γέρα θα προσπαθήσει να πάρει ένα σημαντικό «διπλό». Σε περίπτωση που καταφέρουν να σπάσουν την έδρα των γηπεδούχου και ευνοηθούν από το σκορ της παραπάνω αναμετρήσεις, τότε θα έχουν την ευκαιρία να… χτυπήσουν πρωτιά δίχως ισοβαθμίες. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι σε περίπτωση νίκης θα βρεθούν στην τετράδα της κατηγορίας με 22 βαθμούς.

Όσο περνάνε οι αγωνιστικές και ο Μίλωνας δεν βλέπει ροζ φύλλο αγώνα τόσο σε δυσκολότερη θέση βρίσκεται. Για αυτό και στο παιχνίδι με τον Πολυκράτη το μόνο που επιθυμεί είναι το θετικό αποτέλεσμα. Ο Παναγιώτης Ζωντός από την πλευρά του σχεδιάζει… κομπίνες παρόμοιες με αυτές της Πεντέλης, ώστε η ομάδα του να πανηγυρίσει την 8η νίκη του στο πρωτάθλημα.

Το χαμένο έδαφος από την τελευταία ήττα (από το Κορωπί στις 3/2) αλλά και το ρεπό της θέλει να ανακτήσει η Λιβαδειά, η οποία αντιμετωπίζει την Εξω Παναγίτσα. Οι γηπεδούχοι λογικά δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερο πρόβλημα στο να κατακτήσουν τους δυο βαθμούς, όμως πριν ολοκληρωθούν τα 40 λεπτά τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Κορωπί – Παπάδος Γέρας (1ο γυμνάσιο Κορωπίου, 12:00)
Παπάγου – Ιωνικός Νικαίας (Παπάγου, 17:00)
Μίλωνας – Πολυκράτης (Μίλωνα, 12:00)
Λιβαδειά – Παναγίτσα Χαλκίδας (Λιβαδειάς, 17:00)
Εργοτέλης- Ιεράπετρα 20-0