Δυσαρέσκεια στην Παναχαϊκή για τις πέντε βολές!

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια, η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στο Ληξούρι στον αγώνα της Κυριακής, σε ένα παιχνίδι από το οποίο οι πατρινοί έχουν έντονη δυσαρέσκεια για το διαιτητικό δίδυμο της αναμέτρησης. 

Και αυτό γιατί σε ένα παιχνίδι ντέρμπι και με τις δύο ομάδες στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης να πηγαίνουν πόντο πόντο, το Ληξούρι εκτέλεσε 37 βολές ενώ, η Παναχαϊκή μόλις πέντε, και αυτές στο πρώτο ημίχρονο καθώς στο δεύτερο, οι παίκτες της ΠΓΕ δεν πήγαν στη γραμμή των ελευθέρων βολών. 

Χαρακτηριστικές ήταν και οι δηλώσεις του προπονητή, Θανάση Λιόνα στο pelop.gr. «Παίξαμε αρκετά καλά, δυστυχώς στο τέλος δεν ελέγξαμε κάποια πράγματα, στην άμυνά μας κυρίως, με αποτέλεσμα να μας κάνει ζημιά ο αντίπαλος ψηλός (σ. Ρεκουνιώτης). Δεν ξέρω, πάντως, αν λέει κάτι το ότι το Ληξούρι σούταρε συνολικά 37 βολές και εμείς μόλις 5. Ενδεικτικά αναφέρω ότι στο β΄ ημίχρονο εμείς δεν πήγαμε καν στη γραμμή. Παράλληλα, εμείς χρεωθήκαμε με 30 φάουλ και το Ληξούρι με 15. Παρόλα αυτά, ήμασταν πάντα είτε κοντά στο σκορ είτε προηγούμασταν. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, σε όσους έπαιξαν περισσότερο και σε όσους έπαιξαν λιγότερο. Η προσφορά όλων για εμένα είναι η ίδια. Κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε τη δουλειά, γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο».

Στην Παναχαϊκή υπάρχει δυσαρέσκεια, καθώς ο σύλλογος προσπαθεί έπειτα από μία δεκαετία απουσίας να εδραιωθεί ξανά στις εθνικές κατηγορίες. Το ανακαινισμένο γήπεδο αλλά και η δουλειά που γίνεται από διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και παίκτες είναι σκληρή γι΄αυτό και η ΠΓΕ πιστεύει πως είναι κρίμα να αντιμετωπίζει τέτοιες συμπεριφορές και πως χρειάζεται περισσότερο σεβασμό.