Η μέρα τους ξεκίνησε… γλυκά και γεμάτη ευχές αλλά η συνέχεια δεν ήταν αυτή που ήθελαν στη Κομοτηνή. Η εξέλιξη του αγώνα με τον Μαντουλίδη δεν ήταν αυτή που είχαν συνηθίσει οι παίκτες της ακριτικής ομάδας τις τελευταίες εβδομάδες.

Πριν αρχίσει η… μάχη όμως προηγήθηκε μια πολύ ευχάριστη και σε πολύ καλό κλίμα εκδήλωση που αφορούν τη καθιερωμένη κοπή της πίτας για τη νέα χρονιά.

Τη βασιλόπιτα του ΓΑΣ ευλόγησε ο Πατήρ Χρυσοβαλάντης, ο οποίος όπως είπε είχε αθλητικό παρελθόν και συμμετοχή στην ομάδα του ΓΑΣ! (αν και στα τμήματα υποδομής και όχι στο ανδρικό).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε μαζί με άλλους παράγοντες της τοπικής πολιτικής κοινωνίας, ο δημοτικός σύμβουλος Άλεξ Ταξιλδάρης ο οποίος έχει διατελέσει στο πρόσφατο παρελθόν και πρόεδρος του ΓΑΣ και ήταν αυτός που έκοψε και τη πίτα.

Η συνέχεια της εκδήλωσης περιλάμβανε βραβεύσεις αθλητών που μπόρεσαν να συνδυάσουν με επιτυχία την επιθυμία για γνώση και άθληση και ήδη είδαν τα πρώτα θετικά αποτελέσματα κερδίζοντας την είσοδο τους στη τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Αναλυτικά το βραβείο κέρδισαν οι : Δέσποινα Γιαντσοπούλου και Εύη Κοτσίλα από τις νεάνιδες και στους Γιώργο Νικολαίδη, Τσαούς Μουράτ, Κωνσταντίνο Χονδρόπουλο, Δημήτρη Πετρίδη , Γιώργο Κελεσίδη και Άγγελο Φάμελο, ενώ μια φανέλα με το όνομα του πήρε ο μικρός αθλητής της ομάδας Θωμά Παπάζογλου, ο οποίος λόγω ενός προβλήματος στο πόδι είναι για λίγο εκτός γηπέδων.