Οι νίκες φέρνουν πάντα χαμόγελα και αισιοδοξία και στη Κομοτηνή τελευταία από αυτά… παράπονο δεν έχουν! Έτσι φυσικά ελπίζουν και να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο και τη Κυριακή.

Το παιχνίδι με τον Μαντουλίδη είναι σίγουρα μια αρκετά δύσκολη αναμέτρηση αλλά ένα στοιχείο που έχουν στα υπέρ τους οι παίκτες του Στάθη Καμαράκη είναι το ότι αγωνίζονται εντός έδρας και στο γήπεδο τους είναι πολύ δυνατοί και φέτος. Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι η ακριτική ομάδα παραδοσιακά έχει καλή έδρα είτε αγωνίζεται στη Γ΄ είτε και στη Β΄ Εθνική.

Πάντως οι παράγοντες της ομάδας είναι ευχαριστημένοι από το τελευταίο νικηφόρο σερί και πιστεύουν ότι ακόμα και αν δεν προλάβουν, που θα το παλέψουν μέχρι τέλος, θα κάνουν σίγουρα μια πολύ καλή πορεία. Στην αρχή τους κόστισε κάπως, στη ψυχολογία κυρίως, η αλλαγή κατηγορίας (είχαν απολαύσει αρκετά τη παρουσία τους στη Β΄ ), κάπως οι τραυματισμοί και κάποιες απουσίες, αλλά πλέον όλα δείχνουν να έχουν βρει τον δρόμο τους όπως και η ψυχολογία τα… πάνω της παρέα με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.

Στο ίδιο ευχάριστο κλίμα ελπίζουν να κυλήσει και η κοπή της πίτας η οποία θα γίνει όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της ομάδας, τη Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011, ώρα 15.45 στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου, λίγες ώρες δηλ. πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον Μαντουλίδη. Ελπίζουν φυσικά στην ακριτική πόλη να κάνουν δύο γιορτές σε μια!

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Παρατσουκίδης ταλαιπωρήθηκε και δεν προπονήθηκε τη Τετάρτη λόγω ενός προβλήματος στη μέση που όμως ευελπιστούν ότι δεν θα τον κρατήσει εκτός δράσης στον αγώνα της Κυριακής.

Τέλος, σε ψηφοφορία των φιλάθλων της Κομοτηνής για τον πολυτιμότερο παίκτης της ομάδας για τον πρώτο την οποία έκανε και δημοσίευσε η επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου πρώτος αναδείχθηκε ο Γιώργος Κουτσοβασίλης. Στο πρώτο μέρος του πρωταθλήματος είχε πετύχει 140 πόντους με 37 τρίποντα! Εμείς του ευχόμαστε απλώς να τα χιλιάσει!