Δύο ακόμη σημαντικές συμφωνίες για Άργος !

Το Άργος θέλει να δημιουργήσει ένα νέο και ανταγωνιστικό ρόστερ ενόψει της πρώτης του εμπειρίας στη Β΄ Εθνική αλλά γιαυτό δεν χρειάζεται μόνο νέο «αίμα» (μεταγραφές) αλλά και την ενίσχυση των «παλιών». Έτσι τεχνική ηγεσία και διοίκηση συμφώνησαν με δύο ακόμη παίκτες από το προηγούμενη χρονιά προκειμένου να συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

Ο Σωκράτης Ζυγούρας (1992-1.88-guard) καταγόμενος από το Γέρμα Καστοριάς, ανανέωσε για άλλη μια χρονιά παρά το γεγονός ότι ήταν στο στόχαστρο πολλών ομάδων της ίδιας αλλά και μεγαλύτερης κατηγορίας. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε, όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, η μεγάλη επιθυμία του αθλητή να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας μας παρά τις δυσκολίες των σπουδών του στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Όσο για τη δεύτερη ανανέωση πρόκειται για τον Μανούσο Τζαγγαρούλη (1990-2.01-forward). Ο Ρεθυμνιώτης φόργουορντ θα ενισχύσει το Άργος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με το γνωστό δυναμισμό και πάθος που τον διακρίνει.

Πλέον απομένουν δύο ακόμη θέσεις στο ρόστερ, ενός φόργουορντ κι ενός σέντερ,τους οποίους έχουν ξεχωρίσει οι προπονητές Δημητριάδης & Πυροβέτσης.