Δύο ανοικτά tryouts απ’ την GBA

GBA_afisaΑνοικτή πρόσκληση για tryouts σε αθλητές που θέλουν να ενταχθούν στην GBA απευθύνει η γνωστή ακαδημία μπάσκετ με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Η «Greek Basketball Academy» θα διοργανώσει δύο ανοικτά tryouts το Σάββατο 17 και το Σάββατο 24 Μαΐου στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή.

Πιο αναλυτικά η πρόσκληση της GBA αναφέρει:
«Μετά από την πολύ επιτυχημένη παρουσία των αγωνιστικών ομάδων την τρέχουσα σεζόν, η Greek Basketball Academy συνεχίζει να καινοτομεί, εγκαινιάζοντας τη διαδικασία των «Open Tryouts» για την επιλογή των αγωνιστικών τμημάτων της επόμενης περιόδου, 2014-2015. Η GBA απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε αθλητές που επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα ώστε μέσα από τα tryouts να γίνει η επιλογή με καθαρά αξιοκρατικά και αντικειμενικά κριτήρια και να δοθεί μια ευκαιρία σε όλους για συμμετοχή στα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας.
Οι δοκιμές για τη στελέχωση των αγωνιστικών ομάδων θα πραγματοποιηθούν μόνο για δυο ημέρες, το Σάββατο 17 και 24 Μαΐου, στο κλειστό γήπεδο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Αγόρια που έχουν γεννηθεί από το 1999 μέχρι το 2001 και Κορίτσια γεννημένα από το 1996 έως το 2001.
Οι ώρες διεξαγωγής των «Open Tryouts»:
Αγόρια 14:00-15:30
Κορίτσια 15:30-17:00
Η προπόνηση των «Open Tryouts» θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και για τη συμμετοχή απαιτείται δήλωση ενδιαφέροντος στο website: www.gbacademy.gr, στην ενότητα Open Tryouts ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2310 309939».