Δύο ματς με… Ανθρώπινη Αλληλεγγύη!

Το φιλανθρωπικό του πρόσωπο δείχνει ο Κόροιβος καθώς στο τελευταίο ματς της χρόνιας κόντρα στην Αγία Παρασκευή, αλλά και στο φιλικό το οποίο θα δοθεί την επόμενη μέρα κόντρα στην Εθνική ομάδα Νέων, καλεί τον κόσμο, σε συνεργασία  με την μη κερδοσκοπική οργάνωση Ανθρώπινη Αλληλεγγύη, να φέρουν μαζί τους τρόφιμα προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορους:!

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι

Ο Σύλλογος μας ολοκληρώνει το Σαββατοκύριακο μια ονειρεμένη χρoνιά , την καλύτερη στην ιστορία του τμήματος, με την κατάληψη της τέταρτης θέσης στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Έτσι η ομάδα μας θα υποδεχτεί το Σάββατο στης 5.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμαλιάδας την ομάδα της Αγίας Παρασκευής στα πλαίσια της 26 αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Την επόμενη ημέρα Κυριακή στης 18.30 στο κλειστό γυμναστήριο Αμαλιάδας η ομάδα μας θα φιλοξενήσει την Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών, σε φιλική αναμέτρηση. Όλα τα μελλοντικά αστέρια του Ελληνικού Μπάσκετ θα δώσουν το παρών σε αυτό το παιχνίδι γιορτή. Είναι η πρώτη φορά που η επίσημη αγαπημένη των φιλάθλων θα τεθεί αντιμέτωπη με ομάδα του νομού μας.

Σε αυτή λοιπόν την μπασκετική πανδαισία δεν πρέπει να λείψει κανείς. Ο φίλαθλος κόσμος του νομού μας πρέπει να δώσει δυναμικό παρών και να χειροκροτήσει την ομάδα που μας χάρισε μεγάλες στιγμές, και μας γέμισε με περηφάνια, με τις μεγάλες νίκες που σημείωσε και που ανάγκασε φίλους και αντίπαλους να μιλούν γι αυτήν με τα καλύτερα λόγια.

Ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με την μη κερδοσκοπική οργάνωση Ανθρώπινη Αλληλεγγύη απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τα δυο παιχνίδια να φέρουν μαζί τους τρόφιμα (οτιδήποτε φαγώσιμο) και να τα παραδώσουν στην είσοδο του Γυμναστηρίου στους ανθρώπους του συλλόγου, προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορους συμπολίτες μας. Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι είναι καλό αυτές τις Άγιες ημέρες να δώσουμε ένα χέρι βοηθείας σε αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Επίσης κάνουμε έκκληση στους κατόχους εισιτηρίων διάρκειας να μην κάνουν χρήση των καρτών τους στα δυο αυτά παιχνίδια προκειμένου να βοηθηθεί οικονομικά ο Σύλλογος.

Γενική Είσοδος 5 ευρώ

Το Σαββατοκύριακο δεν λείπει κανείς από το γήπεδο.

Αποθεώνουμε την ομάδα της καρδιάς μας.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ».