Επιστροφή και… ριζική αλλαγή. Ο Ιωνικός έχοντας πλέον επιστρέψει στη Γ΄ Εθνική θέλησε να «φρεσκάρει» το ρόστερ του κάνοντας μια νέα αρχή με όνειρα για ένα μέλλον με γερές βάσεις.

Τρία τα νέα πρόσωπα που ήρθαν στην Ιωνία πολλά αυτά που έφυγαν από αυτήν. Ο 22χρονος Γιάννης Φλιάτης(2.00, «4») αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στον Εργοτέλη ενώ έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον τεχνικό Βασίλη Αγγέλη στον Μαντουλίδη.

Επίσης, στον Ιωνικό θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά και ο 25χρονος Δημήτρης Παπαβασιλείου ο οποίος απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες από τη συμμετοχή του στον Αίαντα Ευόσμου και θα ενισχύσει τη περιφέρεια στις θέσεις 2-3.

Στόχος του έμπειρου τεχνικού είναι η απόκτηση δύο ακόμη παικτών, στην περιφέρεια, ενδιαφέρεται και για έναν ψηλό ενώ συνεχίζει και την αναζήτηση νεαρών ταλαντούχων καλαθοσφαιριστών προκειμένου να δώσει αυτόν τον νέο «αέρα» που θέλει στον Ιωνικό της νέας χρονιάς.

Άλλωστε από το… παρελθόν της Β΄ Εθνικής έμειναν μόνο οι έμπειροι Γιαχανατζής και Παναγιώτου και ο 19χρονος Κουρκουνάσιος.