Δύο στην «τσιμπίδα» της ΕΛ.ΑΣ., δικογραφία για άλλους τρεις…

Οι… κάμερες «μίλησαν» κι έστειλαν ήδη δύο οπαδούς (ο Θεός να τους κάνει…) των «αιωνίων» στην «τσιμπίδα» της Αστυνομίας! Έστω και καθυστερημένα η ΕΛ.ΑΣ φαίνεται ότι κάνει το καθήκον της, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες κάνοντας χρήση φωτογραφιών που ελήφθησαν από ομάδα αστυνομικών, προχώρησε στη σύλληψη δύο ατόμων τα οποία φέρεται να συμμετείχαν στα επεισόδια του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας, ενώ αναμένεται ο αριθμός ν’ αυξηθεί.

Ο ένας εκ των συλληφθέντων φέρεται να είναι οπαδός του κυπελλούχου Παναθηναϊκού και ήταν από εκείνους που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο άλλος φέρεται οπαδός του Ολυμπιακού και πετούσε σπασμένα καθίσματα στους αστυνομικούς. Μάλιστα δικογραφίες φέρεται ότι έχουν σχηματιστεί και για τρεις ακόμη οπαδούς, για τους οποίους αναμένεται η ταυτοποίηση των προσώπων τους, ενώ όπως αφήνουν να εννοηθεί απ’ την αστυνομία ο αριθμός των εμπλεκομένων θα είναι μεγαλύτερος.

Πάντως η καταμέτρηση των ζημιών στο κλειστό του Ελληνικού κατέδειξε ότι οι διοικήσεις των δύο φιναλίστ θα κληθούν να βάλουν βαθιά το χέρι στο ταμείο τους και κυρίως η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ. Κι αυτό διότι στην πλευρά που κάθονταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού η καταμέτρηση έδειξε ότι έχουν σπάσει 242 καθίσματα, ενώ στην απέναντι πλευρά εκεί όπου κάθονταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού ο αριθμός των σπασμένων καθισμάτων είναι 36.