Δύο ώρες ήταν αρκετές για το νέο Sold out του Πανιωνίου

Εξαφανίστηκαν μέσα σε σχεδόν δύο ώρες τα εισιτήρια για το καθοριστικό παιχνίδι του Πανιωνίου με τη Μύκονο, απ’ το οποίο και θ’ αναδειχθεί η ομάδα που θα βρεθεί στην Elite League της νέας περιόδου. Οι νεοσμυρνιώτες ξεκίνησαν τη διάθεση των εισιτηρίων στις 17:00 της 1/5 και σε λιγότερο από δύο ώρες δεν υπήρχε “μαγικό χαρτάκι” ούτε για… δείγμα!

Οι “κυανέρυθροι” μάλιστα ζητούν και πάλι την κατανόηση των φίλων της ομάδας, που δεν μπόρεσαν να προμηθευτούν εισιτήριο γι’ αυτόν τον αγώνα. “Κατανοούμε τη στενοχώρια των φίλων της ομάδας που επιθυμούσαν να βρίσκονται στο γήπεδο, αλλά δεν είναι δυνατό να εξυπηρετηθούν άπαντες”, αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους και προτρέπουν τους φίλους του συλλόγου που θα βρεθούν στο γήπεδο να φροντίσουν να δείξουν άριστη συμπεριφορά. |Απ’ εδώ και στο εξής δεν υπάρχει άλλος τρόπος εισόδου στο γήπεδο το Σάββατο (6/5) ενώ παράλληλα απευθύνουμε εκ νέου ευγενική παράκληση στους κατόχους καρτών ελευθέρας (πλην των εκπροσώπων των ΜΜΕ που έχουν ειδική λίστα) ν’ αντιληφθούν ότι στο συγκεκριμένο αγώνα δεν είναι εφικτό να βρουν θέση.

Προέχει η ασφάλεια όλων μας και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. θα κάνει τα πάντα ώστε να την εγγυηθεί. Μαζί, φυσικά, με τους φιλάθλους μας που θα έχουν άριστη συμπεριφορά για ακόμα έναν αγώνα”.