Δύσκολες αποστολές για τους πρωτοπόρους

ball-periergiΤαξίδι, όχι για πρόωρες διακοπές, αλλά για το απόλυτο θα κάνει ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου την τελευταία αγωνιστική της φετινής χρονιάς. Οι πρωτοπόροι αφού πήραν το… κολάι με τον Ηρόδοτο (την 5η αγωνιστική επικράτησαν με 74-65 στην Αλικαρνασσό) επιθυμούν να κάνουν το ίδιο και στο Λίντο επί του Εργοτέλη στις 15:00, ώστε να κλείσουν αήττητοι την φετινή τους πορεία στη 2ο όμιλο νότου.

Κρητικούς λογαριασμούς έχει να κλείσει και το Κορωπί στην 11η αγωνιστική. Συγκεκριμένα, το σύνολο του Νότη Κονδύλη θα παρουσιαστεί πολύ συγκεντρωμένο επί του Ηροδότου, αφού δεν θέλει να πάθει αυτή τη φορά, ότι στη Μεγαλόνησο επί του γείτονα του.

Με νίκη επί του Διαγόρα σκοπεύει να ολοκληρώσει την προσπάθεια για το 2015 ο Πόλις. Η ομάδα της Καλλιθέας φιλοξενεί αυτή του Αιγάλεω με μόνη λαχτάρα να πάρει τους δυο βαθμούς της νίκης και γιατί όχι να ανέβει και άλλο στη βαθμολογία (αυτό θα πραγματοποιηθεί εάν ο Ηρόδοτος καταφέρει να πανηγυρίσει το «διπλό» στο Κορωπί) παρόμοια όνειρα κάνει και ο Σπόρτιγκ, ο οποίος υποδέχεται στον Ιωνικό ΝΦ στο κλουβί.

Δύσκολο έργο έχει ο Ίκαρος λίγο πριν το ρεβεγιόν του. Και αυτό γιατί ο Κάδμος… φουριόζος κατεβαίνει πλατεία, για… «διπλό». Το συγκεκριμένο ματς θα ξεκινήσει στις 17:00 και ανάλογα με το ποιος θα χαμογελάσει θα διαμορφωθεί και η πεντάδα του πίνακα.

Με… ροζ θέλει να χρωματίσει το ντεμπούτο του στο πάγκο της Πεύκης, ο Μιχάλης Θάνος. Για να γίνει όμως αυτό, ο νέος τεχνικό της αθηναϊκής ομάδας και οι παίκτες του θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ στο Ρέθυμνο, ώστε να επιστρέψουν νικητές στην πρωτεύουσα.

Στις 16.00 θα γίνει το τζάμπολ στο Αιγάλεω, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται στον Αρχάγγελο. Για ακόμα ένα ματς το κλειστό της περιοχής δεν θα ανοίξει τις πύλες του καθώς το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων θυρών.

Το προγραμμα της 11ης αγωνιστικής:
Κορωπί-Ηρόδοτος (Γ. Παπασιδερης, 17.00)
Σπόρτιγκ-Ιωνικός ΝΦ (Σπόρτιγκ, 17.00)
Ακαδημία -Πεύκη (Μ. Μερκούρη, 15.00)
Αιγάλεω-Αρχάγγελος (Αιγάλεω (κθ), 16.00)
Πόλις Καλλιθέας-Διαγόρας Δρυοπιδέων (Εθν. Αντίστασης, 17.00)
Εργοτέλης-Κρόνος Αγ. Δημητρίου (Λίντο, 15.00)
Ίκαρος Ν. Σμύρνης-Κάδμος (Ν. Σμύρνης, 17.00)