Δύσκολη έξοδος για την Γκλάντμπαχ στο Celtik Park, βλέπει στο BETroom η Defencebet…

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Tο σημερινό πρόγραμμα των ομίλων του Champions League περιλαμβάνει οκτώ αναμετρήσεις που αφορούν τον 1ο έως τον 4ο όμιλο. Εμείς από την πλευρά μας επιλέξαμε για να σας αναλύσουμε τις παρακάτω δύο αναμετρήσεις κι εκείνο που βλέπουμε στο BETroom με τη βοήθεια της defencebet είναι μία δύσκολη έξοδο για την Γκλάντμπαχ…defencebet_infobasket_betroom

21:45 FC Bayern Munchen — PSV Eindhoven @Alianz Arena

Σε κακό μομέντουμ οι Βαυαροί προέρχονται από την ήττα στην Μαδρίτη και δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα η αναμέτρηση με τους Ολλανδούς είναι must win για να μην τους βάλουν στο κυνήγι της πρόκρισης στα εναπομείναντα παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά στις 5 από τις 6 εκτός έδρας αναμετρήσεις της Αιντχόφεν έχουν σημειωθεί 3 ή περισσότερα τέρματα. Η ισοπαλία στο Ρόστοφ την κρατάει ζεστή για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

21:45 Celtic FC — Borussia Monchengladbach @ Celtik Park

Αήττητη η Σέλτικ την φετινή σεζόν σε όλες τις δοργανώσεις στις εντός έδρας αναμετρήσεις, έχοντας σημειωθεί 3 ή περισσότερα τέρματα στις 7 από τις 9 αναμετρήσεις. Οι δύο αναμετρήσεις με την Γκλάντμπαχ λογικά θα κρίνουν ποια ομάδα θα παρει το εισιτήριο για το Europa League, έχοντας δύσκολο έργο για την κατάληψη μια εκ των δύο προνομιούχων θέσεων απέναντι στις Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν πολλές αδυναμίες στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με (2 νίκες-1 ισοπαλία-3 ήττες). Θα στηρίξω τους κέλτες να πάρουν βαθμό ή βαθμούς από την σημερινή αναμέτρηση.

Εκτίμηση:

FC Bayern Munchen — PSV Eindhoven FC Bayern Munchen Over 2.5 (1.80)

Celtic FC — Borussia Monchengladbach 1Χ (2,60 / 3,70)

Περισσότερες εκτιμήσεις για τον 1ο έως τον 4ο όμιλο του Champions League στο Defencebet.com

Eύχομαι καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε