Δύσκολη έξοδος για τον πρωτοπόρο Μακεδονικό

basketball-hong-kong_71641_990x742Οι Τιτάνες Δράμας έχουν πολύ δύσκολη αποστολή στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Βορρά υποδεχόμενοι τον πρωτοπόρο μέχρι στιγμής Μακεδονικό που είναι μέχρι στιγμής η μοναδική ομάδα που έχει πετύχει τρείς νίκες στους τρείς προηγούμενους αγώνες. Η ομάδα της Δράμας στην προηγούμενη παρουσία της στην έδρας της είχε καταφέρει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνος απέναντι μάλιστα στην Νεάπολη και το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και τώρα.

Πάντως υπάρχουν αρκετές ομάδες που θα παρακολουθούν τις εξελίξεις θέλοντας να πλησιάσουν τους «πράσινους» όπως ο ΚΑΟΣ που αντιμετωπίζει τον Μαντουλίδη αλλά και το ΠΚ Νεάπολης που θα δοκιμαστεί μέσα στην Ελευθερούπολη που μέχρι στιγμής δεν τα πάει πολύ καλά και αναζητεί ακόμη την πρώτη της νίκη όπως ακριβώς και οι Ίκαροι Σερρών οι οποίοι έχουν κάνει βέβαια ήδη το ρεπό τους και θα βρούνε απέναντι τον πολύ επικίνδυνο Πολύγυρο που έχει δύο νίκες στα δύο παιχνίδια που έδωσε(έκανε επίσης το ρεπό του).

Με την κεκτημένη ταχύτητα από την μεγάλη σε εύρος νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής(κόντρα στην Ελευθερούπολη), ο Ιωνικός Ιωνίας υποδέχεται τον έτερο εκπρόσωπο της Καβάλας, την Αγ. Βαρβάρα, με μοναδικό στόχο την τρίτη του νίκη ενώ αντίθετα να επιστρέψει στις επιτυχίες θέλει ο Ζέφυρος απέναντι στην Ευκαρπία στον πάγκο της οποίας θα κάνει ντεμπούτο ο Παναγιώτης Αμοιρίδης μετά την παραίτηση του Ρούλη Καραγιαννίδη.

To πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Ζέφυρος – Ευκαρπία (ΔΑΚ Περαίας, 18:00)
Τιτάνες Δράμας – Μακεδονικός (ΔΗΓΑ Δράμας, 18:00)
ΚΑΟΣ – Μαντουλίδης (ΕΑΚ Σταυρούπολης, 18:00)
Ελευθερούπολη – ΠΚ Νεάπολης (Ελευθερούπολης, 18:00)
Ιωνικός Ιωνίας – Αγ. Βαρβάρα (Ιωνίας, 18:00)
Ικαροι Σερρών – Πολύγυρος (ΔΑΚ Σερρών, 18:00)
Ρεπό ο Ορφέας Ν. Σκοπού