Δύσκολοι καιροί για… πρωτοπόρους

Γιορτές τέλος και πλέον από αύριο ρίχνεται ο καθένας στη δική του μάχη. Το 2011 δείχνει από την αρχή πόσο… «εύκολο» αναμένεται να είναι για τους πρωτοπόρους. Νίκη Βόλου και Αμπελώνας επιστρέφουν αμφότεροι στην αγωνιστική δράση με εκτός έδρας αποστολές κόντρα στους αρκετά επικίνδυνους Φοίνικα Λάρισας και Ηρακλή Κοζάνης αντίστοιχα.

Να αρχίσει τη νέα χρονιά ξεκινώντας με ένα νέο νικηφόρο σερί η Μεταμόρφωση Βόλου υποδέχεται τον Αιγινιακό ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης θα παλέψει για την επιστροφή στις επιτυχίες μέσα στον νεοφώτιστο Αριστοτέλη Επανομής.

Το Άργος Ορεστικό θέλει να προσθέσει άλλη μια νίκη στο ενεργητικό του και ελπίζει να το πετύχει κόντρα στη Μακάμπη ενώ ο Αετός Κιλκίς ελπίζει πως τη νέα χρονιά θα μπορέσει να τη αρχίσει με τη πρώτη του «πτήση» απέναντι στην Έδεσσα που αν δεν αρχίσει άμεσα να μαζεύει βαθμούς τότε πολύ δύσκολα να γλιτώσει ψυχρολουσία ανάλογη με χειμερινή βουτιά στους πανέμορφους καταρράκτες της…

Τέλος, ο Πρωτέας Γρεβενών έχει την ευκαιρία απέναντι στον νεοφώτιστο Αλέξανδρο Αξιούπολης να κάνει, με τη παρουσία του νέου προπονητή Πέτρου Μορουζίδη, μια νέα αρχή. Μια ενδεχόμενη νίκη που θα βοηθήσει την ομάδα των Γρεβενών όχι μόνο  να ξεκολλήσει από τη τελευταία θέση αλλά και να ανέβει κάπως η ψυχολογία των παικτών του.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Αριστοτέλης Επανωμής – Μ. Αλεξανδρος Κρ. Βρ. (ΔΑΚ Επανωμής, 18:00)
Μεταμόρφωση Β. – Αιγινιακός (Β.Παρασκευοπούλου, 18:00)
Αργος Ορεστικό – Μακάμπη (Αργους Ορεστικού, 18:00)
Αλέξανδρος Αξιούπολης – Πρωτέας Γρεβ. (Αξιούπολης, 18:00)
Αετός Κιλκίς – Πανεδεσσαϊκός (Α’ ΔΑΚ Κιλκίς, 18:00)
Φοίνιξ Λάρ. Νίκη Βόλου (Αγ. Θωμά Λαρ. 18:00)
Ηρακλής Κοζ. – Αμπελώνας (Κοζάνης, 18:00)