Το 6ο τουρνουά μπάσκετ διοργανώνει ο Ιωνικός Νικαίας, με τη διοίκηση να απευθύνει κάλεσμα σε άτομα γεννηθέντα από το 2000 έως το 2006.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διοργάνωση του 6ου Τουρνουά Μπάσκετ. Το τουρνουά του Ιωνικού Νικαίας έχει γίνει πια θεσμός στα μπασκετικά δρώμενα, και αποτελεί πόλο έλξης για τις ομάδες.

Στο τουρνουά αυτό θα συμμετάσχουν κάποιες από τις καλύτερες ομάδες της Αττικής σε επίπεδο ακαδημιών, με περισσότερους από 500 αθλητές, σε ένα οργανωμένο και πετυχημένο τουρνουά, με τα παιχνίδια του να φιλοξενούνται στην έδρα του Ιωνικού Νικαίας, στον “Πλάτωνα”. Το τουρνουά θα ξεκινήσει στο τέλος Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουνίου.

Σκοπός του τουρνουά, είναι να απολαμβάνουν τα παιδιά την χαρά του παιχνιδιού, αναπτύσσοντας αρχές όπως η ευγενής άμιλλα και ο υγιής ανταγωνισμός, με αθλητικό πνεύμα και αγάπη για το άθλημα.

Στόχος του τουρνουά, είναι η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος, ώστε από τις ακαδημίες να βγαίνουν κυρίως καλοί φίλαθλοι και όσο το δυνατό καλύτεροι αθλητές, για να είναι πάντα κοντά στο άθλημα που όλοι αγαπάμε.

Με σύνθημα “ΔΩΣΕ ΠΑΣΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ”, ξεκινάμε λοιπόν να διοργανώσουμε ένα τουρνουά που θα ευχαριστήσει τα παιδιά, θα τα βελτιώσει και θα μεγαλώσει την αγάπη τους για το μπάσκετ. Το τουρνουά αναφέρεται ηλικιακά στις εξής κατηγορίες αθλητών:
γεννηθέντες • 2000-2001 και μικρότεροι • 2002-2003 και μικρότεροι • 2005-2006 και μικρότεροι

Aθλητές, γονείς και φίλοι του μπάσκετ, ελάτε να απολαύσετε υπέροχους αγώνες και να ενισχύσετε τις ομάδες σας.

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι ομάδες που θα συμμετέχουν, καθώς και το πρόγραμμα των αγώνων.

Καλή επιτυχία σε όλους».