«Δώστε μια λύση στο πρόβλημα με το κλειστό»

Οι φετινοί στόχοι της Κομοτηνής, το επόμενο παιχνίδι με την Αγία Βαρβάρα και φυσικά η επιστροφή του στα… πάτρια εδάφη ήταν τα θέματα για τα οποία μίλησε ο Λεωνίδας Διαμαντίδης στo gaskomothnh.blogspot.gr.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Λεωνίδα, πώς νιώθεις που εδώ και λίγους μήνες είσαι εκ νέου μέλος του ΓΑΣ Κομοτηνή;

«Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που επέστρεψα είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί στην ουσία αυτή η ομάδα έχει συνδεθεί και με μένα και την οικογένεια μου. Μεγαλώσαμε με αυτήν την ομάδα και θέλουμε να την βλέπουμε να πρωταγωνιστεί. Και φυσικά πλέον δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, έτσι ώστε να συμβάλλω με τον τρόπο μου στην καλύτερη πορεία της ομάδας».

-Πώς είναι το κλίμα στην ομάδα;

«Άριστο. Με τα παιδιά είμαστε μία πολύ καλή παρέα και νομίζω πως αυτό βγαίνει και στο παρκέ. Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν (λίμνες στο παρκέ, παγωμένο κλειστό κλπ), νομίζω ότι οι καλές σχέσεις ανάμεσα μας, μας δένουν και μας κάνουνε πιο δυνατούς. Με αφορμή αυτό που είπα για το γήπεδο, θα ήθελα να κάνω έκκληση στους υπευθύνους να δώσουν λύση στο μεγάλο πρόβλημα με το κλειστό».

-Η ομάδα ξεκίνησε μουδιασμένα, ωστόσο φαίνεται πως έχει αποκτήσει ρυθμό. Που οφείλεται αυτό;

«Σίγουρα στην καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Ο coach Φωτεινάκης έχει καταφέρει να μας κερδίσει και μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο (Φώτης Ζάντζας και Χρήστος Νινιός) κάνουμε όλοι σωστό πρόγραμμα. Μετά από εκεί, κομβικό ήταν το παιχνίδι με τον Σκοπό, όπου προερχόμασταν από δύο συνεχόμενες ήττες, αλλά ευτυχώς πήραμε τη νίκη και μετά το διπλό στη ΧΑΝΘ πιστέψαμε στις δυνάμεις μας».

-Η ομάδα είναι έτοιμη ενόψει Αγίας Βαρβάρας;

«Είναι νωρίς ακόμα να το πούμε. Η Αγία Βαρβάρα είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα και πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Θα ήθελα να πω όμως πως σε αυτήν την αναμέτρηση θέλουμε τη στήριξη του κόσμου. Δεν είναι ωραίο για εμάς να παίζουμε σε άδειες κερκίδες. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, έτσι ώστε να μας δώσει ώθηση και να καταλάβουν και οι νεότεροι το βάρος της φανέλας που φοράνε».