Δ. Αγγελόπουλος: «Ελάτε να συζητήσουμε το μέλλον του μπάσκετ»…

Να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν από κοινού το μέλλον του μπάσκετ και κυρίως των τμημάτων υποδομής, καλεί ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, τόσο τους τρεις υποψηφίους προέδρους της ΕΟΚ, όσο και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Παράλληλα στο ίδιο τραπέζι καλεί να καθίσουν και τα ΔΣ των ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ, ΣΕΠΚ…

Αναλυτικά η πρόσκληση του Δημήτρη Αγγελόπουλου αναφέρει:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Θεωρώ ότι ανεξαρτήτως πόστου όλοι μας μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα για το μπάσκετ. Στις πρόσφατες θέσεις μου που δημοσιοποιήθηκαν, η θετική ανταπόκριση που έλαβα από προέδρους, προπονητές, παίκτες και αγνούς φιλάθλους ήταν μεγάλη.
Θεωρώ ότι εκ των ων ουκ άνευ σε πολλές εξ αυτών θα συμφωνείτε κι εσείς, καθώς κοινός τόπος όλων μας είναι το καλό του ΜΠΑΣΚΕΤ. Στην ανακοίνωση, όμως, εκτός από τις θέσεις μου αναφέρθηκα και στο Π.Α.Ρ.Ο.Ν., το οποίο είναι ένα project που πιστεύω μπορεί να αλλάξει γενικότερα το επίπεδο του ελληνικού αθλητισμού. Βασικός πυλώνας αυτού του πλάνου είναι η ανάπτυξη των ακαδημιών, το οποίο υποστηρικτικά θα συμπεριλαμβάνει την κατασκευή 100 κλειστών γηπέδων σε βάθος δεκαετίας. Όπως εύκολα καταλαβαίνετε, αυτό το φιλόδοξο project είναι αρκετά μεγάλο για να αναλυθεί μέσα σε ένα mail και γι’ αυτό θα ήθελα να έχουμε μία προσωπική επικοινωνία για ανταλλαγή απόψεων.
Θεωρώ δεδομένο, ότι ανεξαρτήτως ποιος Υποψήφιος θα ηγείται στην επόμενη ημέρα της ΕΟΚ θα πρέπει μαζί με την συνδρομή της Πολιτείας να προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι έστω μαζί με τους χορηγούς που κάποιοι ήδη υπάρχουν να αφήσουμε μία μεγάλη παρακαταθήκη για το άθλημα που αγαπάμε. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και αναμένω την θετική σας ανταπόκριση προκειμένου να οργανώσουμε μία κατ’ ιδίαν συνάντηση».