Είπαν “αντίο” στον πιστό “στρατιώτη” Κρεμμύδα οι Ίκαροι Τρικάλων

Ένας αθλητής με ήθος και εργατικότητα… δεν θα συνεχίσει την νέα σεζόν στην ομάδα των Ικάρων. Ο λόγος για τον Σταμάτη Κρεμμύδα ο οποίος στην χρονιά που αγωνίστηκε με τα “κιτρινόμαυρα” προσέφερε σαν πιστός στρατιώτης τα μέγιστα οπότε του ζητήθηκε.
Η διοίκηση των Ικάρων ευχαριστεί τον Σταμάτη για την παρουσία σου στην ομάδα και εύχεται στο μέλλον οι δρόμοι τους να ανταμώσουν ξανά.

Δήλωση Σταμάτη Κρεμμύδα
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ για αυτή την χρονιά τον πρόεδρο και το προπονητικό team για αυτή την υπέροχη χρονιά που παρά τις δυσκολίες που εμφανίστηκαν πετύχαμε το στόχο μας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και όλους τους συμπαίχτες μου για αυτή την όμορφη παρέα που δημιουργήσαμε και γίναμε ομάδα . Φεύγω και νιώθω την υποχρέωση να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους”.

Ο σύλλογος, εξάλλου συνεχάρη τον Αμπελώνα για την άνοδό του στη Γ’ εθνική. “Οι Ίκαροι Τρικάλων νιώθουν την ανάγκη να συγχαρούν το φίλο σωματείο του ΓΣ Αμπελώνα για την κατάκτηση της ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία και να ευχηθούν κάθε επιτυχία στη νέα πρόκληση της ομάδας”.