Είπε “αντίο” στην ενεργό δράση ο Γιώργος Σουρλής

Το χρονόμετρο έγραφε 1:39 για να τελειώσει το ματς του Ολυμπιακού με το Μαρούσι κι ο Γιώργος Σκαραφίγκας έριχνε στο παρκέ τον Γιώργο Σουρλή. Όχι δεν ήταν καψόνι η κίνηση του Έλληνα προπονητή προς τον παίκτη του. Αυτό δα έλλειπε… Ήταν η ιδανική ευκαιρία για να πει ο Σουρλής το δικό του “αντίο” στην ενεργό δράση. Με λίγα λεπτά στο τελευταίο – όπως διαφαινόταν πιά – παιχνίδι με τα “κιτρινόμαυρα”.

Μπήκε, έτρεξε το γήπεδο πάνω-κάτω και λίγο μετά πήρε το δρόμο για τον πάγκο. Μία διαδρομή που δεν θα την κάνει ξανά ως παίκτης ο 36χρονος Σουρλής, που “κρέμασε τη φανέλα και το σορτσάκι” και πλέον ετοιμάζεται για νέους μπασκετικούς δρόμους.

“Στα 36 του ο Giorgos Sourlis ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση και στον χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό συμπλήρωσε τα τελευταία αγωνιστικά του λεπτά.
6 χρόνια με την κιτρινόμαυρη φανέλα και η προσφορά σου είναι ανεκτίμητη. Γιώργο σ’ ευχαριστούμε για όλα!”, αναφέρει η ανακοίνωση του Αμαρουσίου με την οποία αποχαιρετά τον έμπειρο άσο.

Με τον Σουρλή νωρίτερα να ‘χει ανακοινώσει με τον δικό του τρόπο το αντίο του…
“Πριν έξι χρόνια ένας ´χοντρός´ και ένας ´ τρελός ´με έψησαν να πάω Μαρουσι Γ εθνική. Ευθύνονται για την χαρά της ζωής μου ( ευτυχία είναι ο γιος μου ) 6 χρόνια μετά σταματάω από παίχτης του ΓΣΑ. έχω χτίσει μαζί με κάτι άλλους Τρελούς έναν κανονικό οργανισμό του μπάσκετ. Τους ευχαριστώ από καρδιάς όλους είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε. Μα πάνω από όλα τους λέω ότι τώρα θα χτίσουμε τα καλύτερα. ( σας το εγγυώμαι ) Τα γράφω όλα αυτά για να καταλήξω στο παρακάτω. Είμαι περήφανος και γεμάτος για αυτήν την ομάδα. Pantelis Kanellis κουμπάρε μου δεν έχω λόγια για το ποσό περήφανος είμαι για εσένα και το που έχεις φτάσει( απλά μάθετε για αυτόν τα νέα παιδιά ) Paul Xydas ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ( σεβασμός κύριοι ) Giannis Johny Papageorgopoulos είσαι αδερφός μου και μεγάλη καρδιά ( hedge out σεμινάριο )Orfeas Stasinos εντάξει απλά γλεντά τους (δεν έχω λόγια )
Giannis Gagaloudis 47 και βάλε θα παίζεις ( παιχταρα ) Giannis Ploutetski σε ευχαριστώ για την συνοδεία στο έγκλημα είσαι οικογένεια Lambros Petropoulos θα συνεχίσω να σε βασανίζω ξέρεις
Δεν θα γράψω για τα αλλλα ´παιδιά´ μου γιατί θα τους τα πω δια ζώσης Giorgos Arnokouros Minas Papagiannis Alexandros A. Proiskos Manos Chatzidakis Teo Tsiotras Κωνσταντινος Κουλιος Ntinos Doukas σας ευχαριστώ και είμαι περήφανος για όλους σας. Με κάνατε χαρούμενο φέτος κύριοι και κερδίσατε τον σεβασμό μου
Σκαραφιγκα σου βγάζω το καπέλο έχεις τον απόλυτο θαυμασμό μου και σεβασμό μου ( μονο εσυ μπόρεσες να μου το κόψεις ) 😂😂
Τέλος θέλω να πω στους τρελούς του Αμαρουσιου που λατρεύω έξω από τις γραμμές έρχομαι στην παρέα σας να πάμε το Μαρουσι εκεί που του αξίζει.
Υγ. Και επειδή δεν το έχω γράψει ποτέ μέχρι να μην είμαι παίχτης
ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!!”.