Δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι για το ΒΑΟ αυτό που τον περιμένει τη προσεχή Κυριακή (4/11) μ’ αντίπαλο τους Τιτάνες Παλαμά και οι Θεσσαλονικείς ευελπιστούν να έχει και την ίδια ευτυχή κατάληξη με το πρώτο (κόντρα στην Αριδαία).

Στα θετικά στοιχεία είναι σίγουρα το ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών που να προβληματίζουν τον προπονητή Σωτήρη Κοκκινόπουλο ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Η μόνη απουσία η οποία θα είναι πλέον μόνιμη, έχει
να κάνει με τον Νίκο Κολιάστα ο οποίος αναχώρησε για επαγγελματικούς λόγους στη Γερμανία. Ο παίκτης είχε ενημερώσει από την αρχή το σωματείο για το ενδεχόμενο αυτό και έτσι μια τέτοια εξέλιξη ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη.

Στο πρόγραμμα της εβδομάδας πέραν από τις προπονήσεις οι οποίες άρχισαν από σήμερα συμπεριλαμβάνεται φιλικό παιχνίδι με το εφηβικό του Άρη, την Πέμπτη το απόγευμα.

Ο τεχνικός του ΒΑΟ αναφερόμενος στον αγώνα με τους Τιτάνες Παλαμά δήλωσε πως: «Είναι μια ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες. Θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση και σ’ αυτό δεν παίζει ρόλο μόνο η έδρα, ότι παίζουμε δηλαδή εκτός αλλά και η μεγάλη δυναμικότητα του αντιπάλου».