Εγένετο το πρώτο All Star Game ΕΣΚΑΗ

Οι προτάσεις των ομάδων της ΕΣΚΑΗ εισακούστηκαν και το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί το 1ο ALL-STAR GAME ΕΣΚΑ-Η, το οποίο θα φιλοξενηθεί (στις 19.00) στο κλειστό Γυμναστήριο του Απόλλωνα, με την οργανωτική επιτροπή να αποτελείται από τους Παναγιώτη Τσαγκρώνη (πρόεδρος ΕΣΚΑΗ), Δημήτρη Ρόζη (ταμίας ΕΣΚΑΗ), Σωτήρη Κορφιάτη (πρόεδρος Σφήκας), Βαγγέλη Λιόλιο (πρόεδρος Προμηθέα), Γιώργο Ροκάνα (πρόεδρος Σπόρτιγκ) και Γιάννη Φραγκοπαναγιώτη (πρόεδρος Απόλλωνα).

Οι εισπράξεις του παιχνιδιού θα δοθούν στο ίδρυμα «ΜΕΡΙΜΝΑ» και οι χορηγοί του τουρνουά θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα. Η επιλογή των 24 παικτών που θα συνθέσουν συνολικά τις δύο ομάδες θα γίνει μέσω ψηφοφορίας μεταξύ όλων των προπονητών της Α1 και Α2 ΕΣΚΑΗ. Οι δύο ομάδες, δε, θα χωριστούν με γεωγραφικά κριτήρια. Η Ανατολή θα περιλαμβάνει αθλητές και προπονητές από Αιγιάλια και Ακράτα και η Δύση από Ηλεία και νησιά (εάν ψηφιστούν).

Επίσης, θα γίνουν διαγωνισμοί καρφωμάτων και τριπόντων, ενώ στο ημίχρονο του αγώνα θα υπάρξουν τιμητικές διακρίσεις για ανθρώπους του Αθλητισμού και της Κοινωνικής τους προσφοράς.