«Εγκλημα εναντίον της νεολαίας»

Ο ΓΣ Σκιάθου εξέδωσε ανακοίνωση για τον αποκλεισμό του από όλες της διοργανώσεις της ΕΣΚΑΘ, ύστερα από απόφαση της Ενωσης.

Η ανακοίνωση του ΓΣ Σκιάθου:

«Με λύπη πληροφορηθήκαμε (τηλεφωνικώς μέσω του αντιπροέδρου της Ε.Σ.Κ.Α.Θ., κυρίου Φαρμάκη) την Δευτέρα 11/06/12 ότι πλέον η ομάδα μπάσκετ του νησιού μας δεν έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με κανένα αγωνιστικό τμήμα (παιδικό, εφηβικό, αντρικό) και σε κανένα πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α.Θ. αγωνιζόμενη στο ανοιχτό της γήπεδο.

Τους καλοκαιρινούς μήνες όλοι θέλουν να επισκεφτούν το νησί μας, αλλά το χειμώνα μάλλον είμαστε ένα εμπόδιο για κάποιους. λόγω της μη ύπαρξης ενός κλειστού γυμναστηρίου (λέτε να ήταν στο χέρι μας να το κάνουμε και να μην θέλαμε;;;).

Οι ίδιοι κύριοι λοιπόν διαπράττουν ένα τεράστιο έγκλημα εναντίον της τωρινής νεολαίας του νησιού μας αλλά και της επόμενης γενιάς που έρχεται. Εμείς προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να ωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό (εν μέρει τα έχουμε καταφέρει) κι εσείς φροντίζετε για να ξαναγυρίσουν στα ίντερνετ καφέ, στις καφετέριες και πάνω από έναν υπολογιστή, δηλαδή από εκεί που τα πήραμε.

Συγγνώμη κύριοι, αλλά αυτό δεν θα σας το επιτρέψουμε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας κι εσείς δεν θα σταθείτε εμπόδιο σε αυτήν μας την προσπάθεια. Κι αν όντως η ένωση θέλει πραγματικά να μας βοηθήσει (όπως η ίδια δηλώνει κι ισχυρίζεται) ας το αποδείξει έμπρακτα κι όχι με τέτοιου είδους αποφάσεις.

Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πασχάλης Νικόλαος – Γεώργιος».

Πηγή: magnesianews.gr