Εγχειρίστηκε ο Δαμαλής, επιστρέφει ο Νεοφυτίδης (+vd)

Ο Γιάννης Δαμαλής υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε χειρουργική επέμβαση στον εμπρόσθιο χιαστό, προκειμένου να διορθωθεί το πρόβλημα που προκάλεσε ο τραυματισμός του την προηγούμενη Κυριακή. Ο νεαρός παίκτης του Ηρακλή εγχειρίστηκε στην κλινική «Άγιος Λουκάς» από τους ορθοπεδικούς ιατρούς των τμημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ κ.κ. Μανώλη Παπακώστα και Ρήγα Σάντα και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του Ηρακλή, «το κυανόλευκο τμήμα εύχεται στον αθλητή του ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους».

Ακρως ικανοποιημένος από την εύκολη νίκη του Ηρακλή επί του Πιερικού Αρχέλαου εμφανίστηκε ο Θωμάς Κωστόπουλος μετά τη λήξη του αγώνα. «Ημασταν από την αρχή συγκεντρωμένοι, πάρα πολύ καλοί στην άμυνα, είχαμε αρχές στην επίθεση, υπομονή, ήμασταν αρκετά εύστοχοι και από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο δείξαμε συγκέντρωση και σοβαρότητα» δήλωσε ο Θωμάς Κωστόπουλος στο Iraklis.org.

«Ηταν δύσκολη εβδομάδα γιατί είχαμε πολλούς τραυματισμούς, παρ’ όλα αυτά όμως τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ καλά» συνέχισε ο προπονητής του Ηρακλή, ο οποίος θα υπολογίζει από την ερχόμενη Κυριακή για πρώτη φορά ύστερα από πολύ καιρό και τον Λευτέρη Νεοφυτίδη. Ο σέντερ του “γηραιού” προπονείται προσεκτικά εδώ και αρκετές ημέρες, αυτή τη βδομάδα όμως αναμένεται να μπει κανονικά στην προετοιμασία για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής.

Τυχερός ο Ικονόμι

Στο μεταξύ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Πιερικό Αρχέλαο ο Ηρακλής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, με τυχερό της βραδιάς τον νεαρό Χρήστο Ικονόμι.

Πλάνα από τον αγώνα του Ηρακλή με το Μαρούσι