Εγχειρίστηκε ο Ράπτης

Με επιτυχία εγχειρίστηκε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Ράπτης στον Άγιο Λουκά Θεσσαλονίκης από τον κο Παπακώστα. O φόργουορντ του Φιλίππου Βέροιας τραυματίστηκε σοβαρά στον αριστερό του αστράγαλο (υπέστη κάταγμα έξω σφυρού) κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου και αναμένεται να χάσει την υπόλοιπη σεζόν.

Μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας (filipposbc.gr), η διοίκηση του Φιλίππου ευχήθηκε στον Αλέξη Ράπτη ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Γκίμας: «Σε τέτοια μέρα, μόνο η άμυνα σου δίνει το παιχνίδι»

Στο μεταξύ, o Δημήτρης Γκίμας δήλωσε αναφορικά με τη νέα νίκη του Φιλίππου επί του Αίαντα Ευόσμου: «Η άμυνα μας ήταν πολύ καλή και αυτό φαίνεται και από το σκορ. Στο μπλοκάρισμα πάνω στους κύριους και καλούς παίχτες του Ευόσμου ήμασταν αποτελεσματικοί και αυτό ήταν που μας έδωσε και την νίκη. Αυτό που μας χαρακτήρισε σήμερα ήταν η αστοχία σε πάρα πολλά ελεύθερα σουτ. Όταν είσαι σε τέτοια μέρα μόνο η άμυνα μπορεί να σου δώσει το παιχνίδι.

Έχοντας σήμερα σε καλή μέρα τον Κοθρά, και σε επίπεδο εκτελεστικό και σε οργανωτικό και αρκετά παιχνίδια θα έχουν αυτό το στυλ, θα είναι αγχωτικά. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ο πρόβλημα του Ορφανού σήμερα προέκυψε και αυτό του Αλέξη Ράπτη, το οποίο είναι σοβαρό και μας φέρνει με μείον 2 παίχτες. Αυτό δεν μας πτοεί βέβαια και ούτε μας θέτει εκτός στόχου και πάμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε έχοντας και τα υπόλοιπα παιδιά που βοηθάνε. Προχωράμε με σκληρή δουλειά».