Εδρα το γήπεδο των Μεθάνων για τον Εθνικό αν…

Ο Εθνικός την Τετάρτη (16/5) ρίχνεται στη μάχη των play offs για να διεκδικήσει το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στην Α1. 

Το θέμα με το Παπαστράτειο είναι γνωστό καθώς το γήπεδο χρειάζεται επισκευές οι οποίες καθυστερούν και έτσι ο Εθνικός με την προοπτική της Α1 θα βρει στέγη στο κλειστό γήπεδο Μεθάνων ύστερα από πρόταση του Δημάρχου τον οποίο και οι πειραιώτες ευχαρίστησαν μέσω ανακοίνωσης.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του τμήματος Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Τροιζηνίας – Μεθάνων κ. Κωνσταντίνο Δ. Καραγιάννη για την πρόθεσή του να παραχωρηθεί το νέο κλειστό γήπεδο Μεθάνων ως έδρα της ομάδας μας σε περίπτωση που κερδίσει την άνοδο και αγωνιστεί στην Α1 Basket League. Η πρόταση έγινε το Σάββατο 12/05 στον αγώνα με τον Απόλλων Πατρών και είναι από τις ελάχιστες φορές που ένας Δήμος τιμά κατ’ αυτόν τον τρόπο τον σύλλογό μας και την ιστορία του – και θα εξεταστεί στον κατάλληλο χρόνο.

Επίσης είναι αξία απορίας η καθυστέρηση στην ανακατασκευή του Παπαστράτειου, δεδομένου ότι από όλες τις πλευρές, είχαμε επίσημες διαβεβαιώσεις ( μεταξύ αυτών και από τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειαδη) ότι μέχρι τον Δεκέμβριο 2017 θα είχε προκηρυχθεί το έργο, με προοπτική ολοκλήρωσης σε 12 μήνες. Σημειώνεται ότι το ποσό που απαιτείται για την ανακατασκευή είναι δεσμευμένο.
Μάλλον κάποιοι προτιμούν την σημερινή εικόνα του Παπαστράτειου, αλλά και ολοκλήρου του Πειραιά, που δεν έχει ούτε ένα κλειστό γήπεδο..

».