Εδωσαν τα χέρια με Κορωνίδη, ανανέωσαν Τσιάκος και Σβερκούνος

Μετά τη συμφωνία με τους Νίκο Χατζηπανηγύρη και  Νίκο Διδάχο, η Αγία Παρασκευή προχωρά στο σχεδιασμό για τη νέα χρονιά και συγκεκριμένα στις προσθήκες που χρειάζεται η ομάδα.

Ετσι, η ΚΑΠ συμφώνησε με τον Αρη Κορωνίδη με τον οποίο οι διοικούντες έχουν δώσει τα χέρια. Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να πέσουν και οι υπογραφές κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αποτελεί για μία σημαντική προσθήκη για τους νεοφώτιστούς αφού ο 30άχρονος γκαρντ αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα καθώς πρόκειται για μία κατηγορία που γνωρίζει πολύ καλά.

Παράλληλα, η Αγία Παρασκευή προχώρησε και στις ανανενώσεις με τους Βαγγέλη Τσιάκα και Ντίνο Σβερκούνο, ενώ αντίθετα παρελθόν αποτελούν οι Αλέξης Γριμπαβιώτης, Αρης Ταταρούνης και Κώστας Χατζηκωστής. Τέλος, πρόταση ανανέωσης έχει γίνει στους Ανέστη Μάτο, Γιώργο Ζερβό και Ηλία Μούγιο, από τους οποίους η ΚΑΠ περιμένει την τελική τους απάντηση.

Η ανακοίνωση της ανανέωσης των Χατζηπανηγύρη-Διδάχου:

«Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με το τεχνικό δίδυμο των επιτυχιών, Νίκο Χατζηπανηγύρη και Νίκο Διδάχο.

Η ΚΑΠ θα πορευτεί με το δίδυμο Χατζηπανηγύρη-Διδάχο στο “τιμόνι” της και στην Α2, όπου συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της και δεν θα μπορούσε να μην έχει στον πάγκο της τους προπονητές που την οδήγησαν μέχρι εδώ. Εξάλλου, Νίκος Χατζηπανηγύρης και Νίκος Διδάχος αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας της Αγίας Παρασκευής, καθώς είναι μέλη της ομάδας -είτε ως παίκτες, είτε ως προπονητές- 15 και 13 χρόνια αντίστοιχα».