Εισιτήριο ανόδου για τον Μίλωνα και προσθήκη με Παπαδάκη και Χανδρινό…

Ο… χορός των ανακατατάξεων στις εθνικές κατηγορίες συνεχίζεται και μία από τις ομάδες που πήραν εισιτήριο ανόδου είναι ο Μίλωνας. Ο ιστορικός σύλλογος της Νέας Σμύρνης έχει τη δυνατότητα ν’ αγωνιστεί στη Γ’ εθνική, μετά την άνοδο της Μεγαρίδας στη Β’ εθνική.

“Είναι οριστικό. Ο Μίλωνας με την οριστική επιβεβαίωση της ΕΟΚ ανεβαίνει στην Γ εθνική και αφήνει πίσω τα πέτρινα χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα. Άλλωστε η θέση ενός Συλλόγου με την πλούσια ιστορία και την παράδοση δεκαετιών στα εθνικά πρωταθλήματα, όπως αυτή του Μίλωνα είναι στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Τόσο η διοίκηση όσο και το προπονητικό team και φυσικά οι παίκτες, λειτουργώντας σε οικογενειακό κλίμα από την πρώτη ημέρα, πίστεψαν από την αρχή στην άνοδο.

Η διοίκηση του Συλλόγου θα κάνει τα πάντα ώστε η ομάδα να καθιερωθεί ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες με το βλέμμα στραμμένο πάντοτε στην εξέλιξη την πρόοδο και την ανοδική πορεία του Μίλωνα.

Πλέον ο Σύλλογος μας, με την έναρξη της σεζόν καλεί όλους τους φιλάθλους και τους φίλους του μπάσκετ, να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας γεμίζοντας το γήπεδο όπως έκαναν και την προηγούμενη χρονιά.

Πάμε μαζί γιατί τα καλύτερα έρχονται…”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του συλλόγου με την οποία πανηγυρίζεται η επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες. Παράλληλα δε οι ιθύνοντες τον σύλλογο προχώρησαν και σε συμφωνία με τον Στάθη Παπαδάκη και τον Σπύρο Χανδρινό.

Ο Παπαδάκης “κουβαλά” ένα “βαρύ” επίθετο για τον σύλλογο, καθώς πρόκειται για τον γιό του παλαίμαχου αθλητή της ομάδας, Άρη Παπαδάκη

“O AOΝΣ ΜΙΛΩΝ ανακοινώνει με πολύ μεγάλη χαρά την απόκτηση ενός πολύ μεγάλου ταλέντου του Ελληνικού Μπάσκετ του Στάθη Παπαδάκη. Ο Στάθης τα τελευταία χρόνια αν και μικρός σε ηλικία, όχι μόνο αποτελούσε ένα πολύ σημαντικό στέλεχος στις μικρές εθνικές ομάδες, αλλά παράλληλα αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία σε πολλές ομάδες εθνικών κατηγοριών. Τεράστια συγκίνηση όμως σε όλους μας δημιουργεί και το γεγονός ότι ο Στάθης είναι παιδί του Άρη του Παπαδάκη, ενός αθλητή που έχει συνδέσει το όνομα του με τις χρυσές σελίδες της Ιστορίας του Μίλωνα, αγωνιζόμενος με την ομάδα μας και στην Α2 εθνική κατηγορία, αλλά και στην Α1. Περιμένουμε από τον Στάθη μια ανάλογη προσφορά, αν και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε την ίδια και καλύτερη πορεία”, αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου για τον Παπαδάκη, ενώ εκείνη για τον Χανδρινό αναφέρει: “Ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα του Ελληνικού Βόλεϊ στην ηλικία του, εντάχθηκε στην οικογένεια του Μίλωνα.

Ο Σπύρος Χανδρινός αποτελεί το τελευταίο κομμάτι του παζλ της αντρικής μας ομάδος και ο Coach Παπαδόπουλος πλέον έχει όλα τα απαραίτητα υλικά για να δημιουργήσει μια ομάδα που θα μας προσφέρει χαρές & θέαμα στο πρωτάθλημα της Α2 που ξεκινά τον Οκτώβρη.

Φυσικά ο Σπύρος θα αποτελέσει μαζί με τον άλλον Σπύρο, τον Χάκα, το «βαρύ πυροβολικό» της εφηβικής μας ομάδας και είμαστε βέβαιοι ότι με την όρεξη και την εργατικότητα του…..το μέλλον του προδιαγράφεται φωτεινό !!!

Καλή επιτυχία Σπύρο”.