Εκανε το ντεμπούτο του!

Το ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα πραγματοποίησε στο ματς με τον Αρκαδικό, ο 15χρονος παίκτης του Πιερικού Αρχέλαου, Κώστας Φακοπουλίδης. Ο νεαρός παίκτης αναφέρθηκε στην εμπειρία του αυτή, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόουτς Κώστα Σορώτο και τη διοίκηση, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του, ότι ο Πιερικός θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.

«Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μας Κώστα Σορώτο που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία και αγωνίστηκα σ΄ αυτή την ηλικία σε έναν σπουδαίο αγώνα και σε μια τόσο μεγάλη κατηγορία. Ευχαριστώ βέβαια και όλους που είναι στη διοίκηση του συλλόγου που κι΄ αυτοί μου δείχνουν την ανάλογη εμπιστοσύνη. Θα προσπαθήσω φυσικά για το καλύτερο και στο υπόλοιπο χρονικό διάστημα που έμεινε για τη λήξη του πρωταθλήματος, θα βοηθήσω όσο μπορώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Φακοπουλίδης και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα δείξει τον πραγματικό της εαυτό, θα παραμείνουμε σ΄ αυτή την κατηγορία και όλα θα πάνε καλά. Όσο για το παιχνίδι, ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Στην αρχή ήμασταν λίγο χαλαροί, στη συνέχεια γίναμε πιο επιθετικοί διεκδικώντας τη νίκη, αλλά για μια ακόμη φορά κρίθηκε στις λεπτομέρειες και δυστυχώς έτσι δεν καταφέραμε να πετύχουμε το σκοπό μας».