ΕΚΑΣΚΕΜ: Οι έφηβοι του Πιερικού πρωταθλητές

pierikos-efhvikoΜετά τον τελευταίο της αγώνα για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ στην Κατερίνη με τον ΑΟΚ Βεροίας που ηττήθηκε με 66-41, η εφηβική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου στέφθηκε πρωταθλήτρια για τη φετινή χρονιά.

Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και το παρακολούθησαν πολλοί φίλοι και από τις δύο ομάδες. Η κατάκτηση αυτή που γιορτάσθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού, δίνει το εισιτήριο για τη Β΄ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει στις 12 Απριλίου στο γυμναστήριο της Νεάπολης Θεσσαλονίκης.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι αποτέλεσμα των κόπων και των προσπαθειών όλων ανεξαίρετα των αθλητών και των προπονητών.

Η συμμετοχή του Γιώργου Τσαλμπούρη που είναι και στην εθνική ομάδα των εφήβων και στην ανδρική του Πιερικού Αρχελάου, είναι καθοριστική, αφού σε κάθε αγώνα διακρίνεται.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-7, 34-17, 57-22, 66-41
Διαιτητές: Ταρενίδης- Σιαμάτρας.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χατζηιωάννου – Γκαβοτάσιος): Κοντσές Θ. 2, Κοντσές Β., Βαβατσιούλας, Παυλίδης 4, Τατσίδης, Τσαλμπούρης 29 (1), Γαζέτης, Παρμακτσίδης 7 (1), Αναστασιάδης, Σκαμπαρδώνης 9 (2), Κοτσώνας, Κοντσές Θ. 15.
ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τούσας): Χρύσης, Οικονόμου 15, Τούσας 6, Νικοδημόπουλος, Θωμαδάκης, Καπνάς 9, Πιπερτζής 2, Γιαννόπουλος 6, Τσέος 3.

Μετά τη μεγάλη αυτή κατάκτηση του πρωταθλήματος ο γενικός αρχηγός του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Πόδας, δήλωσε:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τους αθλητές της εφηβικής μας ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ και να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές των τμημάτων υποδομής για τη σοβαρή, επίπονη και επίμονη δουλειά που κάνουν κάθε μέρα στο γήπεδο. Αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς είναι οι κατακτήσεις πρωταθλημάτων και η άμεση στελέχωση της ανδρικός ομάδας με παιδιά από τα σπλάχνα του συλλόγου. Εύχομαι καλή συνέχεια και επιτυχίες στους αθλητές οι οποίοι είναι και οι πρωταγωνιστές της όλης προσπάθειάς μας».

pierikos-efhviko2