Εκατέρωθεν τέρματα στον πιο παραγωγικό όμιλο του Euro 2016

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Τρίτη αγωνιστική στον 2ο όμιλο όπου είναι ο παραγωγικός στην επίτευξη τερμάτων με 12 γκολ και στα τέσσερα παιχνίδια μέχρι στιγμής σημειώθηκαν τρία ή περισσότερα τέρματα.

paizontasamuna_infobasketΠάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

526.ΡΩΣΙΑ-ΟΥΑΛΙΑ (22:00)

Stadium de Toulouse (Toulouse) Χωρητικότητα 35.472

Μόνο νίκη θέλει η ομάδα του Λεονίντ Σλούτσκι για να ελπίζει στην πρόκριση. Ο πρώτος σκόρερ των προκριματικών με 8 τέρματα Τζιουμπα είναι εκτός ρυθμού και γενικά η καλή αμυντική λειτουργεία που είχε η ομάδα δεν το δείχνει στα γήπεδα της Γαλλίας. Έναν Μπέιλ θέλουν όλοι οι προπονητές στην ομάδας τους, σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και δίνει στην ομάδα του Κόλεμαν την δυνατότητα να παίξει για δύο αποτελέσματα στην σημερινή αναμέτρηση. Σημαντικό το γεγονός ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Σλοβακία έχουν το πλεονέκτημα.

527.ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ (22:00)

Stade Geoffroy-Guichard (Saint-Étienne) Χωρητικότητα 41.138

Οι Σλοβάκοι πέτυχαν σημαντική νίκη εναντίον της Ρωσίας με νίκη ή ισοπαλία στην σημερινή αναμέτρηση ελπίζουν για την πρόκριση στους 16. Εχουν βρει δίχτυα 3 φορές ένας αριθμός που μαζί με την συνολική διαφορά τερμάτων θα μετρήσει στα κριτήρια για τις 4 καλύτερες τρίτες ομάδες που θα συνεχίσουν στην διοργάνωση.

Η ομάδα του Ροι Χότσον πήρε τους βαθμούς της νίκης στο Βρετανικό ντέρμπι με την Ουαλία. Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο οι αλλαγές του Αγγλου τεχνικού άλλαξαν τον επιθετικό ρυθμό της ομάδας ισοφάρισαν γρήγορα, συνέχισαν να πιέζουν την Ουαλία που από ένα σημείο και μετά κλείστηκε στην άμυνά της. Η λύτρωση για τους Άγγλους ήρθε στο τέλος και πήραν την νίκη που βάσει της συνολικής εικόνας του αγώνα, την άξιζαν.

Διαβάστε τις προτάσεις μας συνοπτικά:deut_20_6_betroom

Διαβάστε τις καθημερινές μου εκτιμήσεις στο Paizontasamuna.eu
Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε