Εκατέρωθεν τέρματα στο St. Mary’s Stadium

paizontasamuna_infobasketKαλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Μετά το 7/7 που είχαμε στην Euroleague, οι σημερινές μας επιλογές προέρχονται από την Premier League, Serie A και το πρωτάθλημα της Superleague.
Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

(Σα 17:00) Σαουθάμπτον-Τσέλσι @St. Mary’s Stadium

Η Σαουθάμπτον διαθέτει μία πολύ καλή έδρα έχοντας (7-2-4) έχει 5/6 νίκες και μία ισοπαλία στο 0-0 με την Αρσεναλ. Οι “μπλε” του Λονδίνου μετά την πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου έχουν ανεβασμένη ψυχολογία θα κυνηγήσουν την νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην εξάδα του βαθμολογικού πίνακα. Να βρουν δίχτυα οι δύο ομάδες στο 1,85

Πρώτος γύρος: Τσέλσι-Σαουθάμπτον 1-3

(Σα 19:00) Εμπολι-Ρόμα @Carlo Castellani

Μία καλή σεζόν πραγματοποιεί η Εμπολι με 34 βαθμούς βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα. Χωρίς νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια με 4 ισοπαλίες και 3 ήττες θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην Ρόμα. Στο μείον δύο η ομάδα του Σπάλετι από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, τρέχει ένα σερί 5/5 νίκες είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από το σημερινό παιχνίδι.

Πρώτος γύρος: Ρόμα-Εμπολι 3-1

(Σα 19:30) ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρ @Τούμπα

Παιχνίδι must win για τον δικέφαλο για πολλούς λόγους. Πρώτο θα έχει μεγαλύτερη απόσταση από μια ομάδα που διεκδικεί από την πλευρά της να μπει στα πλει οφ και δεύτερον για ψυχολογικούς λόγους ενόψει ημιτελικού κυπέλλου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη το απόγευμα. Χωρίς τον Γιάννου ο Αστέρας έχασε ακόμα ένα εργαλείο στην επίθεση.Θα κρατήσουμε τον άσσο έστω με μισό μηδέν.

Πρώτος γύρος: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-1

Εκτίμηση:

Σαουθάμπτον-Τσέλσι Goal-Goal (1.85)

Εμπολι-Ρόμα 2 (1,95) ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 1 (1,74)

Διαβάστε τις καθημερινές μου εκτιμήσεις στο Paizontasamunae.eu

Eύχομαι καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε.