Εκατοντάδες παιδιά σε Σταυρούπολη, Μέγαρα

Εκατοντάδες παιδιά έλαβαν μέρος στο τουρνουά «3 με 3» που διοργανώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε δύο διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας. Στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης συμμετείχαν συνολικά 544 παιδιά (448 αγόρια και 96 κορίτσια). Νικητής του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών, αλλά και στον διαγωνισμό Τριών Πόντων αναδείχθηκε ο Μάριος Εμμανουηλίδης. Στο τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ και μέλος του ΔΣ ΕΟΚ Σάββας Λόρτος και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Σταυρούπολης, Κυριάκος Τσαταλμπασίδης.

Στα Μέγαρα συμμετείχαν συνολικά 356 παιδιά (308 αγόρια και 48 κορίτσια). Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν ο Κωνσταντίνος Καστάνης (Δημοτικό), ενώ στους διαγωνισμούς Τριών Πόντων νικητής ήταν ο Γιάννης Παπασπύρος (Γυμνάσιο – Λύκειο). Στο Τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Μεγάρων Ιωάννης Μαρινάκης, οι αντιδήμαρχοι Κλεάνθης Βαρελάς και Ελευθέριος Παπαλευθέρης, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Γεώργιος Σακελλαρίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεώργιος Στρατούλης και Γρηγόρης Σταμούλης και ο πρόεδρος ΔΕΚΕΔΗΜΕ Αθανάσιος Δρένης.

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.