Εκατοντάδες παιδιά στο Τουρνουά «3 με 3» σε Θήβα και Αμπελόκηπους

Περισσότερα από χίλια παιδιά «αγκάλιασαν» το Τουρνουά «3 με 3» και το μπάσκετ, το Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου 2013 (δείτε φωτογραφίες στο www.facebook.com/HellenicBasketballFederation3on3).

Στην Θήβα συμμετείχαν συνολικά 610 παιδιά (458 αγόρια και 152 κορίτσια). Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν ο Νίκος Δαγδελένης και η Αφροδίτη Τσαρουχά (Δημοτικό), ο Χρήστος Κατσαβρίας (Γυμνάσιο) και ο Παντελής Καραμαγκιώλης (Λύκειο).
Στους διαγωνισμούς Τριών Πόντων νικητές ήταν η Γεωργία Σούβλη και ο Άγγελος Καρράς (Δημοτικό) και ο Βαγγέλης Βλάχος (Γυμνάσιο – Λύκειο).

Στο Τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Θήβας Σπύρος Νικολάου, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος ΔΟΘ Ιωάννης Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος ΕΣΚΑΣΕ και μέλος ΔΣ ΕΟΚ Χάρης Μελετίου, η δημοτική σύμβουλος Ιουλία Κόντου, ο αντιπρόεδρος ΔΣ ΔΟΘ Δημήτρης Κουτσοδήμος, το μέλος ΔΣ ΔΟΘ Παναγιώτης Καλαμπάκας, ο πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Θήβας Κώστας Χαρεμής, καθώς και οι προπονητές Σωτήρης Γερμανός και Γιάννης Κουτσοβασίλης από τον Άρη Θήβας και Στέφανος Δεφίγκος από τον Ηρακλή Θήβας.

Στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης συμμετείχαν συνολικά 448 παιδιά (320 αγόρια και 128 κορίτσια).
Νικήτρια του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών ήταν η Σοφία Θωμά.
Στους διαγωνισμούς Τριών Πόντων νικητής αναδείχθηκε ο Μάριος Μπερνταλής.

Στο Τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ και μέλος του ΔΣ ΕΟΚ Σάββας Λόρτος.

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.