promhtheas-promitheas-logoΊσως ένα από τα πιο καθοριστικά παιχνίδια της σεζόν ετοιμάζεται να δώσει ο Προμηθέας στην Κόρινθο. Οι πατρινοί στο πρώτο ματς είχαν επικρατήσει με 76-62 και το ίδιο σκοπεύουν να κάνουν και την Κυριακή (6/4) καθώς σε περίπτωση που πάρουν το θετικό αποτέλεσμα «ανοίγουν» την πόρτα της Β’ εθνικής.

Για να γίνει όμως αυτό εκτός από την ομάδα, το σύνολο του Μάκη Γιατρά θέλει και τη στήριξη του κόσμο του. Γι’ αυτό το λόγο ο σύλλογος αποφάσισε να διοργανώσει μονοήμερη… εκδρομή στη γειτονική πόλη, ώστε μαζί με τον «έκτο παίκτη» του οι πρωτοπόροι (μέχρι στιγμής) του ομίλου να επιστρέψουν με το «διπλό».

Η ανακοίνωση:

«Για το επόμενο παιχνίδι με την ομάδα του ΑΟ Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου την Κυριακή 6/04/2014, η διοίκηση του Προμηθέα διοργανώνει εκδρομή για τους φίλους της ομάδας. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί στις 14:00 από το ΕΑΚ Τόφαλος. Για την συμμετοχή σας και την κράτηση θέσεως στο πούλμαν των φιλάθλων που έχει ναυλώσει η ομάδα επικοινωνήστε με το κ. Τάσο Χρυσανθόπουλο στο τηλέφωνο 6974777756 ή τον κ. Παντελή Αθανασίου στο τηλέφωνο 6983507263 το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 2/04/2014 το βράδυ».