Εκδρομή στην Πάτρα για την Ενωση

ilionΓια το ντέρμπι κορυφής ετοιμάζεται η Ενωση Ιλίου καθώς την Κυριακή (11/1) θα βρεθεί στην Πάτρα γα να αντιμετωπίσει τον συγκάτοικο στην κορυφή, Εσπερο. Ο σύλλογος του Ιλίου έχει προγραμματίσει για την ημέρα εκείνη εκδρομή, ώστε να μπορέσουν οι φίλοι της ομάδας να παρακολουθήσουν το σημαντικό αυτό παιχνίδι και να βοηθήσουν τους παίκτες του Τάκη Πανούλια στην κατάκτηση του «διπλού».

Η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί φίλοι ο σύλλογός μας πιστός στο χρονοδιάγραμμά του
ατενίζει το νέο έτος με αισιοδοξία και διάθεση για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση σε όλα τα επίπεδα!
Θεωρούμε ότι απόδειξη της οργανωμένης δουλειάς σε όλο το φάσμα των αθλητικών δραστηριοτήτων μας αποτελεί η -μέχρι αυτή τη στιγμή- κατάκτηση της 1ης θέσης στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας από το αντρικό τμήμα του συλλόγου!
Βλέποντας επίσης το κλειστό μας να γεμίζει από γονείς και αθλητές στους εντός έδρας αγώνες, χαράζουμε ένα ακόμα βήμα στο δρόμο της στήριξης της αντρικής μας ομάδας, οργανώνοντας μία ευχάριστη μονοήμερη εκδρομή στην Πάτρα για την ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ για να παρακολουθήσουμε το απόλυτα κομβικό παιχνίδι με τον Έσπερο Πατρών!
Η τιμή συμμετοχής κάθε ατόμου είναι τα 10 ευρώ και οι δηλώσεις συμμετοχής για το κλείσιμο των θέσεων είναι ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στο μέλος του Δ.Σ. κ. Γιαννίτση Νίκο τηλ 69 78 89 17 90
Είμαστε σίγουροι ότι η προσέλευσή μας θα αποτελέσει ένα επιπλέον κίνητρο για τους αθλητές και το προπονητικό μας team.

τo Δ.Σ.».