«Εκεί δείξαμε ποιοι είμαστε» (+vd)

Ο σοβαρός, κατά τις πρώτες εκτιμήσεις, τραυματισμός του Γιάννη Δαμαλή δεν άφησε τον Θωμά Κωστόπουλο να χαρεί όσο θα ήθελε την εκτός έδρας νίκη του Ηρακλή επί του Ιωνικού Ιωνίας. «Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που ήθελε και αυτή τη νίκη. Σίγουρα κρατάω το τελευταίο τέταρτο γιατί εκεί δείξαμε πραγματικά ποιοι είμαστε, ενώ στα πρώτα είκοσι με εικοσιπέντε λεπτά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό. Είναι η μόνη νίκη που δεν χάρηκα γιατί υπήρξε ο τραυματισμός του Δαμαλή» τόνισε στο iraklis.org ο προπονητής του Ηρακλή.

«Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι μετά τη διακοπή δείξαμε ότι μπορούσαμε να τελειώσουμε τον αγώνα πιο γρήγορα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, καθώς δε νιώσαμε ότι παίζαμε εκτός έδρας και τους περιμένουμε στο παιχνίδι με τον Πιερικό/Αρχέλαο» συμπλήρωσε ο Κωστόπουλος.

Τοπούζης: «Ο πιο γυμνασμένος αντέχει…»

Ο Θανάσης Τοπούζης, από την πλευρά του, δήλωσε μετά τη λήξη του ματς: «Χωρίς να θέλω να αδικήσω τα παιδιά του Ιωνικού Ιωνίας, πιστεύω ότι είμαστε πολύ πιο γυμνασμένοι και ότι κάποια στιγμή θα έγερνε η πλάστιγγα. Γι’ αυτό λόγο το μπάσκετ είναι 40 λεπτά, ο πιο γυμνασμένος αντέχει… Από αύριο πρέπει να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι».