“Εκλεισε” με Κούσουλα το Κορωπί

kousoulasΟ Μουράτης Κούσουλας αποτέλεσε την τελευταία προσθήκη σε ένα πολυάσχολο καλοκαίρι για το Κορωπί, το οποίο έκλεισε το ρόστερ του με τον 29χρονο πρώην σούτινγκ γκαρντ του Αμαρουσίου. Ο Κούσουλας έγινε η 7η μεταγραφική κίνηση του Κορωπίου, το οποίο είχε αποκτήσει προηγουμένως τους Αγαδάκο, Κερασοβίτη, Μελά, Βιδάλη, Κούργια και Τριπολιτσιώτη, δείχνοντας τις εμφανώς… άγριες διαθέσεις του ενόψει της επόμενης σεζόν.

Οπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, μέλη της ομάδος αποτελούν και τέσσερις πολύ ταλαντούχοι έφηβοι, Μπουρλάκης Γιώργος (1998), Καπερώνης Κωνσταντίνος (1998), Μπεκιάρης Οδυσσέας (1998) και Παπαμιχάλης Γεώργιος (1998), οι οποίοι εκτός από την εξαιρετική δουλειά που κάνουν με τον coach Σγουρίτσα, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον χρόνο τους και την εμπιστοσύνη του Παναγιώτη Κονδύλη.

Η προετοιμασία του Κορωπίου θα ξεκινήσει την Τετάρτη 20 Αυγούστου στο Παπασιδέρειο, ενώ τα εισιτήρια διαρκείας 2014-2015 που θα περιλαμβάνουν όλους τους αγώνες όλων των αθλημάτων του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου θα παρουσιαστούν επίσημα στις αρχές Σεπτεμβρίου σε ειδική εκδήλωση που ετοιμάζει η διοίκηση του Συλλόγου στην οποία θα ανακοινωθούν και οι χορηγοί 2014-2015.

Το ρόστερ του Κορωπίου

Κερασοβίτης Γιώργος
Βιδάλης Χρήστος
Μπουρλάκης Γιώργος
Κούσουλας Μουράτης
Παπαδόπουλος Μιχάλης
Καπερώνης Κων/νος
Παπαβλασόπουλος Θέμης
Κούργιας Αστέριος
Μελάς Γιώργος
Τριπολιτσιώτης Κων/νος
Παπαμιχάλης Γιώργος
Μπεκιάρη Οδυσσέας
Τσιουμπρής Αλέξης
Υφαντής Παναγιώτης
Τύρλας Γιώργος
Αγαδάκος Λάζαρος

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Κονδύλης Παναγιώτης
Καραδήμας Αναστάσιος
Φαραζής Γιώργος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
Μαλτέζος Δημήτριος
ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ
Οικονόμου Χρήστος
Μόσχος Θανάσης