Εκλεισε με Κυριακόπουλο η Πεντέλη

Ο Κώστας Κυριακόπουλος είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Πεντέλης με τον σύλλογο έπειτα από αυτήν την προσθήκη να ολοκληρώνει το ρόστερ του. 

Η ανακοίνωση:

«Oλοκληρώθηκε το ρόστερ της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ με την απόκτηση του point guard Kώστα Κυριακόπουλου, που επιλέχτηκε από τον coach Kώστα Χαρτοματσίδη ανάμεσα από πολλούς και σημαντικούς υποψήφιους για την νευραλγική αυτή θέση. Ο Κώστας Κυριακόπουλος είναι 26 ετών και διακρίνεται για την οργανωτική του ικανότητα και το πολύ καλό σουτ. Έρχεται στην ομάδα μας από το ΑΙΓΑΛΕΩ όπου αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία τα τελευταία τρία χρόνια, μετά τη θητεία του στον ΤΡΙΤΩΝΑ.

Πέρυσι στέφτηκε πρωταθλητής Α΄ ΕΣΚΑ και κυπελλούχος ΕΣΚΑ, επιλέγοντας να κάνει το επόμενο βήμα του με την ομάδα μας στη Β’ Εθνική. Hδη ο Κωστας Κυριακόπουλος υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Team Manager Δημήτρη Μαστροκωστόπουλο παρόντος και του assistant coach Γρηγόρη Κιτσούλη. Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ και του ευχόμαστε πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.