“Εκλεισε” Νησιώτης, ακολουθεί ο Αναγνωστόπουλος

Τέλος καλό όλα καλά για τον Ερμή και τον Στράτο Νησιώτη καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και έτσι ο 30χρονος σέντερ θα συνεχίσει  να φορά τα «πράσινα».

Σειρά έχει ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος είναι μια… ανάσα πριν την υπογραφή της ανανέωσης κάτι το οποίο θα οριστικοποιηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Στόχος πάντως τόσο του Αντώνη Μπαξεβάνη όσο και της διοίκησης είναι μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες η ομάδα να λειτουργήσει με πλήρες ρόστερ.

Αναλυτικά:

«Ο Στράτος Νησιώτης θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν με τα χρώματα του Ερμή Λαγκαδά. Ο 30χρονος center ανανέωσε χθες το βράδυ τη συνεργασία του για άλλη μία χρονιά κάτι που ικανοποίησε στο έπακρο τόσο τη διοίκηση όσο και το τεχνικό επιτελείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής κατέβασε κατά πολύ τις απαιτήσεις του αντιλαμβανόμενος τόσο την προσπάθεια που καταβάλλει ο σύλλογος όσο και τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο».

Σχολιάζοντας την ανανέωση της συνεργασίας του ο 30χρονος σέντρερ ανέφερε: «Ο Ερμής είναι η ομάδα την οποία έχω μέσα στην καρδιά μου κι έχω δεθεί αφάνταστα. Μου ήταν πολύ δύσκολο να σκεφτώ κάτι άλλο. Όποιος ανήκει στην οικογένεια του Ερμή δύσκολα φεύγει. Άλλωστε σπανίζουν τόσο οργανωμένες και υγιείς ομάδες στο χώρο. Το οικονομικό ήρθε σε δεύτερη μοίρα. Άλλωστε κανείς στην εποχή μας δεν μπορεί να ζήσει και να στηριχτεί σε έσοδα από το μπάσκετ. Πρέπει όλοι μας να αρχίσουμε να βλέπουμε διαφορετικά το μέλλον μας. Ελπίζω ότι και φέτος θα παρουσιαστούμε αξιόμαχοι. Η ομάδα έχει εξαιρετικούς νεαρούς αθλητές και μαζί με μερικούς μεγαλύτερους σας εμένα μπορούμε να πάμε ψηλά. Χαίρομαι για την επιστροφή του Αντώνη Μπαξεβάνη. Είναι σπουδαίας χαρακτήρας και πάρα πολύ καλός προπονητής».