“Εκλεισε” Σταμόπουλο ο Εσπερος

Η αρχή έγινε με τους μικρούς Μακρή, Οικονομόπουλο, ακολούθησε μέσα στην εβδομάδα ο Δημήτρης Κατιάκος και σειρά παίρνει ο Γιάννης Σταμόπουλος! Ο 28χρονος πόιντ γκαρντ έδωσε τα χέρια με τον Εσπερο για την επόμενη χρονιά και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του, όπως θα γίνει τελικά και στην περίπτωση του Δημήτρη Κατιάκου.

Θρήνος για τον Στάθη Αναγνωστόπουλο

Το άσχημο νέο που αφορά το σύλλογο της Πάτρας είναι ο θάνατος του μέλους του συλλόγου, Στάθη Αναγνωστόπουλου. Πρόκειται για τον αδερφό του εφόρου της ομάδας Δημήτρη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος έδινε εδώ και καιρό μάχη με την επάρατη νόσο. Ο Εσπερος εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης τα συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του εκλιπόντος, ενώ σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο θα παραστεί στην κηδεία του και θα καταθέσει στη μνήμη του χρηματικό ποσό στο ίδρυμα «Μέριμνα».

Δύο παίκτες στην Εθνική U15

Στο μεταξύ, δύο παίκτες του Εσπέρου κλήθηκαν στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας U15, οι Σπύρος Κανελλόπουλος και Νίκος Δίπλαρος. Η προετοιμασία της Εθνικής Παμπαίδων θα ξεκινήσει στις 30/7/2012 στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ στην Αθήνα.