Εκλογές στις 9 Ιουνίου στη ΜΕΝΤ

Στις 9 Ιουνίου προκηρύχθηκαν να γίνουν οι εκλογές της ΜΕΝΤ μετά τη Γενική Συνέλευση της 28ης Ιουνίου. Το αποτέλεσμα των εκλογών αναμένεται να δρομολογήσει και τις εξελίξεις στο αγωνιστικό μέρος, αφού επίκειται η συζήτηση του Γιάννη Λίβανου με τη διοίκηση για την παραμονή του και την επόμενη σεζόν στην ομάδα της Τούμπας. Μέχρι τις εκλογές, πάντως, τα πάντα στη ΜΕΝΤ παραμένουν σε αδράνεια…

Η ανακοίνωση της ΜΕΝΤ:

«Μετά το αποτέλεσμα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 28ης Μαΐου 2012 της Μ.Ε.Ν.Τ., η οποία αποφάσισε τη διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του σωματείου, το υπάρχον Δ.Σ. τελεί υπό παραίτηση και καλεί τα μέλη του σωματείου σε Γενική Συνέλευση το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Μ.Ε.Ν.Τ. Στην περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση καλείται εκ νέου τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012 και ώρα 18:00 στον ίδιο χώρο.

Θέματα της ημερησίας διάταξης είναι:

1.Τροποποίηση άρθρων του καταστατικού και εναρμόνιση αυτού με τις διατάξεις του αθλητικού Ν.2725/1999.
2. Λογοδοσία αποχωρούντων Δ.Σ.
3. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.
4. Οικονομικός απολογισμός, προϋπολογισμός.
5. Προτάσεις.
6. Αρχαιρεσίες.

Όσοι εκ των μελών του σωματείου επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα, για την ανάδειξη τους ως μέλη του Δ.Σ. ή της Εξελεγκτικής Επιτροπής, καλούνται να καταθέσουν αυτοπροσώπως την υποψηφιότητά τους στην γραμματεία του σωματείου έως την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012 και έως την 12η μεσημβρινή».