Εκοψαν την πίτα!

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε την περασμένη Κυριακή το Παγκράτι. Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε για να καμαρώσει τα παιδιά των ακαδημιών που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στους αγώνες επίδειξης.

Παράλληλα, παλιές μεγάλες δόξες του συλλόγου όπως ο Αλέκος Κοντοβουνήσιος και ο Άρης Ραυτόπουλος χειροκροτήσουν τα τιμώμενα πρόσωπα για την προσφορά τους στον σύλλογο. Το «παρών» έδωσε και ο Δήμος Αθηναίων με την παρουσία του Αντιδήμαρχου  Γιώργου Αναγνωστόπουλου και το δημοτικός σύμβουλος αλλά και πρώην αθλητής των «ροσονέρι» Γιώργου Παπανδρέου οι οποίοι απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

Τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους έλαβαν ο  Γιάννης Πιλάτης προπονητής και στυλοβάτης του τμήματος στίβου για πολλά χρόνια, ο  Δημήτρης Καστάνης για την πολύχρονη προσφορά του στον σύλλογο και ειδικά στο τμήμα ποδοσφαίρου και ο  Μανώλης Λέανδρος παλαιός καλαθοσφαιριστής του συλλόγου και νυν διαπρεπής ιατρός χειρούργος ο οποίος εκλέχθηκε καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν άνθρωποι και από τον χώρο της διαιτησίας καλαθοσφαίρισης, όπως ο Θόδωρος Βιδάλης και ο  Γιώργος Ορφανός, αλλά η Αντιδήμαρχος Βύρωνα  Ιουλία Κιούπη και εκπρόσωποι των χορηγών εταιριών