Εκοψε την πίτα του ο Μανδραϊκός

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου (10/2), o Μανδραϊκός. Tα τμήματα του συλλόγου, με εξαίρεση το ανδρικό και το εφηβικό που απουσίαζαν λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων βρέθηκαν στο κλειστό για να πραγματοποιήσουν την εκδήλωσε της κοπής της πίτας. 

Σε μια λιτή εκδήλωση ο Πρόεδρος του Μανδραϊκου κ.Παπανικολάου Μελέτης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε ότι για την διοίκηση οι ακαδημίες είναι το “Α και το Ω”, καθώς επίσης ότι η ομάδα είναι ενιαία, όλοι πρέπει να είμαστε στο γήπεδο και να την στηρίζουμε, κανείς από εμάς δεν περισσεύει και πως η ομάδα είναι μια οικογένεια.
Ιδιαίτερη μνεία έκανε στους προπονητές των ακαδημιών καθώς και στους υπεύθυνους Μάη Πέτρο και Πάλλη Νίκο οι οποίοι με την ποιοτική δουλειά τους και την αγάπη που επιδεικνύουν καθημερινά είχε σαν αποτέλεσμα πολλές αγωνιστικές επιτυχίες και διακρίσεις καθώς και αύξηση εγγραφών. 
Τέλος, ευχαρίστησε την Δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας κ.Ιώαννα Κριεκούκη για την ολόπλευρη στήριξή της καθώς και για τα έργα υποδομής και συγκεκριμένα την τοποθέτηση δύο κερκίδων και την αγορά νέων μπασκετών για τις ακαδημίες.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε η Δήμαρχος η οποία αναφέρθηκε στις αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας σε όλα τα τμήματα καθώς επίσης και πόσο σημαντικό είναι να βρίσκουν υγιή και δημιουργική διέξοδο τα παιδιά της πόλης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες. Επίσης αναφέρθηκε και στα νέα έργα υποδομής που θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μετά την κοπή της πίτας μοιράστηκαν σε όλους τους αθλητές του συλλόγου κασκόλ και σκούφοι με το έμβλημα της ομάδας καθώς και 3 φούτερ της ομάδας σε αυτούς που κέρδισαν τα φλουριά.

Την εκδήλωση τίμησαν, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Ερασμία Στάθη, ο Αντιδήμαρχος κ.Περικλής Ρόκας, η Πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Π κ.Αλεξία Νερούτσου-Λιάσκου, ο Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ.Παπακωνσταντής Μελέτης, ο Πρόεδρος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ.Δούκας Αναστάσιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Κώνστας Βασίλης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ.Παχής Νικόλαος, ο Πρόεδρος του Γ.Α.Σ.Μ κ.Λινάρδος Ιωάννης.