Εκοψε την πίτα του ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ.

sydkak-pitaΤην Τρίτη 6/1/2015 πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Αλάι – Κρητική Κουζίνα» η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου. Μια εκδήλωση που έδωσε για μια ακόμη φορά την ευκαιρία σε όλους τους διαιτητές και τις οικογένειες τους, να συνευρεθούν και να διασκεδάσουν σε χαλαρή διάθεση. Η αργία των Θεοφανείων έδωσε την ευκαιρία στους ρέφερι εκτός Ηρακλείου να διασκεδάσουν χωρίς άγχος, ενώ το μεσημεριανό της ώρας (φέτος έγινε για πρώτη φορά νωρίς) δεν πτόησε τους περισσότερους διαιτητές που γλέντησαν με την ψυχή τους μέχρι τις 20:00, με το εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα του συγκεκριμένου κέντρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου κος Κώστας Βαρβαβάς, για την πολυετή προσφορά του στο κρητικό μπάσκετ αλλά και για την αμέριστη αρωγή του προς στο Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων που έχει αναλάβει μέχρι σήμερα στο Δήμο Ηρακλείου.

Επίσης, βραβεύθηκε ο τέως Πρόεδρος του Συνδέσμου κος Γιώργος Επιτροπάκης για την προσφορά του τόσο στην κρητική διαιτησία, όσο και στα κοινά του Συνδέσμου μας για 23 συναπτά έτη. Μέσα σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, προβλήθηκε βίντεο απ’ όλη τη σταδιοδρομία του κου Επιτροπάκη ως διαιτητής μπάσκετ, αλλά κι απ’ τις δράσεις του σε όλα τα διοικητικά πόστα του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ.

sydkak-pita2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sydkak-pita3