Εκοψε την πίτα του ο Χολαργός

Την Κυριακή (29/1) πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πίτας του Χολαργού στο δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, παρουσία του Δημάρχου, Αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, του Προέδρου της ένωσης γονέων και κηδεμόνων του Χολαργού και εκπροσώπων των αθλητικών σωματείων της περιοχής.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Δημάρχου, Ηλία Αποστολόπουλου. Ακολούθησε ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και αναφορά στους στόχους του 2017 από τον Πρόεδρο της ΑΕ Χολαργού, Γιώργο Δανόπουλο, και ενημέρωση σχετικά με τα γηπεδικά θέματα από τον κο Κώστα Παπαζάχο.

Στη συνέχεια έγιναν οι ομιλίες των διακεκριμένων ιατρών και φίλων της ομάδας μας Γεώργιου Λάτσιου, Ανδρέα Συνετού και Ηρακλή Πατσόπουλου και οι βραβεύσεις του Μιχάλη Γκάγκα, για την υποδειγματική φίλαθλη παρουσία, και του Ευάγγελου Παπαλιού για την πολύχρονη προσφορά του στον αθλητισμό.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας από τον προπονητή της αντρικής ομάδας, Στέργιο Κουφό, με το φλουρί να πέφτει στο κομμάτι των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.