Εκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Ενωση Ιλίου

enwsi-iliou-kleistoΣε μία ζεστή και απέριττη συγκέντρωση έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 9/2  η Ενωση Ιλίου.

Η εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου αλλά και ο ενθουσιασμός που υπήρξε στις κατάμεστες κερκίδες “έντυσαν” την κοπή με ένα απαράμιλλο κλίμα, που κατόρθωσε σε αυτούς τους ζοφερούς καιρούς να προσδώσει ένα άπλετο χαμόγελο σε γονείς, αθλητές/τριες, μέλη  και παράγοντες του συλλόγου.

Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του συλλόγου μας κος Λιοσης Γεώργιος. Tην εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και προλόγισε ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Ζενέτος Νικόλαος που πλαισιωνόταν από τους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων.

Επίσης παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΑΕΚ κος Κοτσατος και οι μεγάλοι υποστηρικτές του συλλόγου μας : ΙΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ – κος Τσακανικας, DEMO Φαρμακευτική – κος Βασιλοπουλος, ΕΚΟ – κος Κωσταρας, HΥUNDAI-KIA –  κος. Μητρόπουλος, ΣΧΟΛΕΣ ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ.

Ο σύλλογος βράβευσε:

1)     Διαμαντόπουλο Παντελή, Δημοσιογράφο
2)     Σπαθάρου και Δελή, Διεθνείς αθλήτριες του Μπασκετ
3)     Κρετση Νικόλαο, Πασαδόρο Volley της ΑΕΚ
4)     Τους μικρότερους σε ηλικία αθλητές του συλλόγου σε Volley και Basket.
5)     Ειδική αναφορά θα κάνουμε όμως σε αυτό που υπήρξε τόσο το κεντρικό γεγονός της εκδήλωσης όσο και η καρδιά της φιλοσοφίας του συλλόγου μας. Κι αυτό ήταν η βράβευση των αθλητών/τριών μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους φέτος στην ανώτατη εκπαίδευση. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική την πλαισίωση της αθλητικής μας δραστηριότητας με την εξίσου ανοδική πορεία των αθλητών/τριών μας στην εκπαιδευτική διαδικασία. Είναι αξιομνημόνευτο το γεγονός ότι τιμήθηκαν 7 αγόρια και  κορίτσια του συλλόγου.

kalesmenoi-pita-enwsi

 

 

 

 

 

 

Liosis-pita-2014