Εκπαιδευτική Ημερίδα από τον Πιερικό Αρχέλαο

Στο πλαίσιο των info days, ο Πιερικος Αρχέλαος διοργανώνει το Σάββατο (19/5), Εκπαιδευτική Ημερίδα με τίτλο “Αντιμετώπιση των Συνεπειών της Κρίσης και Εθελοντισμός” .
Αναλυτικά:

«Ο Πιερικός Αρχέλαος, στο πλαίσιο των info days 2018 Pierikos Archelaos, διοργανώνει στο Σάββατο 19 Μαΐου στις 18:00, στην Αίθουσα Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, την Εκπαιδευτική Ημερίδα με τίτλο “Αντιμετώπιση των Συνεπειών της Κρίσης και Εθελοντισμός”.
Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι ο Πρόεδρος της Actionaid Ελλάς, Ηλίας Γαληνός και ο Αρχηγός των Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης, Δημήτρης Κατιρτζής.
 
 Ηλίας Γαληνός – Πρόεδρος

Ο Ηλίας Γαληνός σπούδασε Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας της Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Εργασιακές Σχέσεις & Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το London School of Economics and Political Science, καθώς και διδακτορικού στις Εργασιακές Σχέσεις από το UMIST.
Ο Ηλίας ασχολείται με πρωτοβουλίες ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού από το 2002. Έχει δουλέψει με ανθρώπους διαφορετικού ακαδημαϊκού, επαγγελματικού και δημογραφικού προφίλ, εστιάζοντας σε συμβουλευτική σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο και στο στρατηγικό σχεδιασμό πλάνων ανάπτυξης. Είναι πιστοποιημένος αξιολογητής και coach αναπτύσσοντας προγράμματα για μεσαία και υψηλά στελέχη στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια.
Για περισσότερα από 9 χρόνια ο Ηλίας παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και προγράμματα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, με βάση την ανάλυση και διαχείριση ταλέντου, ανάπτυξη ικανοτήτων ηγεσίας και τη διαμόρφωση μιας ευρύτερης στρατηγικής για τους ανθρώπους.
Από το 2009 ηγείται της ανασκόπησης και αξιολόγησης του τρόπου διακυβέρνησης του Δ.Σ. της οργάνωσης, συμβάλλοντας στον εντοπισμό συγκεκριμένων τομέων βελτίωσης και σχεδιάζοντας ένα πλάνο ανάπτυξης και ενδυνάμωσης του Δ.Σ. και της Γ.Σ. Είναι μέλος του Δ.Σ. από το 2013 και ενεργό μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης του Δ.Σ. και της Γ.Σ. της ActionAid Ελλάς από το 2011. Είναι επίσης μέλος της διεθνούς επιτροπής για τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και οργανωσιακής ανάπτυξης της ActionAid. Από τον Ιούνιο του 2017 είναι πρόεδρος του ΔΣ της Actionaid Ελλάς».